Glad Påsk!

Nu var den här påskaftonen över den med. Inte illa. Men attans vilken trevlig och bra dag det har varit.

Inte nog med att barnen var jätte fina som "påskakärringar" och "påskgubbar" så var de super snälla hela dagen och hade fullt upp med sitt mest hela tiden. Sen hade vi vänner här och mamma idag och det var jätte mysigt och vi hade gjort en massa god mat allihopa! En super dag kort och gott!!
De sista dagarna har varit fullspäckade men samtidigt mysiga. Familjen har umgåtts en del, men inte så mycket som man kanske hade hoppats på. Men vi har hunnit med massor av ärenden och annat roligt.
En dag var jag och älsklingen ner på stan och kollade lite, fixade med lite ärenden samt åt på kina...det var super gott. En annan dag åt vi middag hos grannarna som älsklingen hade lagat med mannen i hemmet. Och sen har vi varit ute med alla barnen och plockat ris, pyntat samt haft påskpyssel och målat massor av påskbrev. Och ite nog med detta har vi haft barn bortasovandes hos kompisar och vi har sett Talang och haft mys i soffan.
Jag var iväg och köpte cykel till Juliette och sen en massa annat som städning, tvätt, disk och inhandling av mat mm...så fullt upp och det har gått i ett...men sååå kul och sååå underbart att man fått några dagar extra hela familjen!
Så resten av "helgen" ska vi umgås och fixa lite och så självklart hinna med lite fika med grannarna. Sen får vi se vad som händer.
Just ja...jag har kommit så pass långt nu att bilderna ligger på datorn nu istället för kameran så nu är jag ett steg närmare att få ut dem på bloggen. Ska ta mig tid någon dag nu och gå igenom dem och sen fixa med det...så då får ni gå tillbaka och kolla in bilderna lite med. :D  (Ja om ni vill det vill säga!?)
Men nu ska jag avsluta detta innan det bara blir svammel om absolut INGENTING...och sen ska jag ta kvällen med älsklingen och se om vi kan hitta på något mysigt eller roligt.
Men jag hoppas ni alla får en fortsatt bra påsk och att ni tar hand om er!
Ciao

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback