Underbara sol!

Yes...var nog det första jag sa när jag slog upp ögonen i morse och såg att solen är framme idag med!! :D  Det är ju såå skönt med sol och värme, så det kommer säkert bli en utedag idag med!

Tyvärr försvann det glada humöret en liten sväng imorse när alla barnen började bråka och tjafsa om vem som ska duka av vad, vem som ska bre Emilias smörgås och sen blev Theodor arg och gick ut och Juliette sitter och skriker i Köket...usch för dessa mornar när barnen bråkar det första de gör och hela tiden fram tills de åker till skolan. Jag fattar det inte...sen att man är trött på grund av lite sömn de sista tre nätterna gör ju inte saken bättre.
Men nu är humöret på topp igen för de stora är till skolan och lillan har varit jätte snäll resten av morgonen så nu känns det lite bättre.
Snart är det dags för mig att lämna lilltjejen på dagis och sen blir det hem och ringa till en av grannarna som ska hjälpa mig att färga håret idag. Sen får vi se vad dagen har att erbjuda. Antagligen plock i trädgården och sen ska jag städa lite inne med, men tar säkert det ikväll...mycket skönare att vara ute så mycket det bara går :D
Nä..nu måste jag börja klä oss och stänga ner allt...så Ha en toppen dag i det fina vädret!!
Ciao

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback