Underbart!

Igår hade vi en jätte mysig dag och kväll. Samtidigt som det var rätt lugnt.

Under dagen satt vi lite vid datorn och fixade med mat och disk. Sen åkte vi och storhandlade medan Theodor gjorde sig iordning för ett kalas och Juliette lekte hos ett av grannbarnen. Sen när vi kom hem var det bara att slänga ihop presenten och skicka iväg Theodor till kalaset och sen satt vi ute och pratade med några av grannarna. Så det slutade med att jag och 2 andra satt och drack lite alkohol och hade jätte mysigt och pratade och skrattade. Barnen spelade fotboll, hoppade studsmatta och sen tog älsklingen nattningen!
Sen när vi gick in hjälpte vi barnen att hitta filmer de kunde titta på i sina rum och sen kollade vi själva runt lite på nätet, små pratade och sen la vi oss för eget mys!! :D
Natten var lite småjobbig däremot, men någon idiot som höll på och ringde men vägrade säga något. Första gången tänkte vi inte mer på det utan la oss igen, andra gången blev jag väldigt irriterad och drog ur hemtelefonen. Fattar det inte...varför det är så jävla roligt att ringa och störa folk bara för att jävlas mitt i nätterna. Vilken tur att alla barnen var hemma så man kunde dra ur telefonen...tänk om de skulle sovit borta eller så...då hade vi varit tvugna att stå ut. För är barnen inte hemma kan man ju inte bara dra ur telefonen ifall det skulle hända något och de vill ha tag på oss. Men men...nu kunde vi det så skit samma....men nästa gång är jag inte lika nådig. Folk är ju lite smådumma om de tror att de kommer undan pga dolt nummer...för det är bara att ringa telia och betala för en spårning och går inte det så polisanmäler man det bara så fixas det gratis! :D Tänk att en del verkligen inte tänker så långt. Men men....det e inte mitt problem. Jag var bara glad över att mina barn inte vaknade för då jävlar!
I morse vaknade man av solens underbara och värmande strålar in genom sovrumsfönstret. Andreas var redan uppe med barnen. Så jag gick upp och jag och Emilia fixade lite frukost, den fixade vi med städningen och så kom mamma. Hon fick vara barnvakt medans vi drog iväg för att köpa en ny grill och en massa skor till barnen.
Så nu passar jag på att uppdatera bloggen lite medan älsklingen sätter ihop grillen och sen blir det årets första grillning!! Och gissa om det kommer bli sååå himla gott och vi längtar massor allihopa!
Tyvärr försvann solens strålar nu men inget regn så vi kör på, för detta har vi längtat efter hela veckan!
Nu ska jag hjälpa lilltjejen att hitta sin tunna mössa så hon kan gå ut och leka en stund...och sen blir det att börja förbereda maten.
Men jag önskar er alla en underbar fprtsatt lördag och helg.
Ciao

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback