Solen skiner! =)

Ja ni, när man vaknade i morse och såg solens underbara strålar skina in genom fönstret blev man genast mycket piggare och gladare.

Och det har verkligen märkts på vad man hunnit göra sen man gick upp. Barnen är iväg skickade till skolan. Lillan lämnad på dagis samt att jag har hunnit tömma hyllor, flyttat en garderob, fåtölj samt crosstrainer. Och satt tillbaka allt på sin plats. Nu är det bara E's rum som måste plockas lite i samt ta disken som står sen igår.
Annars kommer den här dagen vara rätt lugn. Min älskling är hos tandläkaren nu och när han kommer tillbaka ska vi åka och köpa fleccekläder till lilltjejen samt eventuellt förbi rusta och inhandla lite naturdiet produkter.
Ja för så är det nu. Tillbaka till vardagen och jag känner att jag måste börja göra något för mig själv. Så nu ska jag försöka gå ner i vikt samtidigt som jag och Malin ska börja gym träna. Det kommer vara tufft att komma igång, men jag känner mig själv och vet att när jag väl börjar och har kommit in i det så tycker jag faktiskt att det både är roligt och avkopplande. (Man får ju lite tid för sig själv)
Så snälla ni! Håll en tumme för mig! Jag vill verkligen göra detta och jag hoppas och tror att det kommer gå bra bara jag kommer igång lite.
Nä..jag har egentligen inget roligt att skriva så ska ta och plocka lite och fixa disken samt sätta igång den där hederliga tvättmaskinen.
Ha en underbar dag!
Ciao!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Kommentarer

Postat av: Syster Yster

TUMMEN UPP! Fattar inte hur du orkar allt!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback