Allting klart!


Då var den här dagen slut den med och jag lever fortfarande, även om det just nu inte känns så då jag har överansträngt mig alldeles för mycket den här helgen och förkylningen gör sig påmind. Känner mig t om lite febrig, men är det nog inte utan bara väldigt trött och behöver ordentligt med vila och sömn.
.
Den här dagen gick rätt fort då vi haft fullt upp mest hela tiden. Och jag har verkligen gjort ALLT det jag skrev förut. Allt julpynt är uppe, vi var till barnens hus, willys och rusta. Varit till AK på födelsedagsfika och jag har fått upp utebelysningen, fixat lunch, tagit disken, skottat både fram och baksidan, fått ut soporna samt fått bort alla julkartonger. Så det enda som återstår är att få upp julgranarna men det får vänta några dagar nu!
.
Tyvärr blev det inget träffa tomten idag på banrens hus då han inte var där och det skulle dröja. Och jag var tvungen hem till David. Hade jag vetat att tomten skulle komma senare så hade jag anpassade turen ut till wåxnäs efter det, men tyvärr stod det inga tider på internet bland resten av informationen så antog att han skulle vara där hela öppetiden....men icke!
Så fick åka hem med en väldigt besviken dotter så jag verkligen hoppas att man kan träffa tomten någon annanstans i Karlstad innan jul då jag avskyr att ha besvikna barn! :(
Så typiskt....vi kunde åkt till Mariebergsskogen annars där det var julmarknad idag och tomten var där, men det visste jag inte om. Så nu har vi missat tomten tre gånger så med den vanliga oturen så kommer det väl inga fler tillfällen i år heller! *stackars döttrar*
.
Jaja....jag ville bara uppdatera lite snabbt innan jag tar kvällen för när jag väl satt mig tillrätta i soffan så kommer jag inte orka upp något mer...känns trist men jag hoppas jag får ordentligt med sömn då det imorgon återgår till vardagen med stress och pluggande.
Och så skrev jag nu för att önska er alla en jätte trevlig fortsatt 2:a advent!
CIAO!!!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback