Chockad!!!


Ska bara skriva lite kort då jag varit klar för natten en bra stund med tanke på att man ska upp rätt tidigt för att få flickorna klara inför sin resa till Göteborg med sin farmor!
Det ska bli kul för dem att få fira nyår där då de aldrig gjort det innan samtidigt som det ska bli lite kul för mig och älsklingen att fira nyår med bara pojkarna hemma då vi aldrig gjort det! =)
Nu på kvällen blev jag både lite besviken och chockad då en väninna till mig visade mig en sida som jag verkligen inte trodde att hon hade!
Känns trist och man blir lite ställd när en människa visar sig vara någon helt annan än man trodde. =(
Jag förstår inte hur en del människor kan tro det värsta om folk runt omkring?? Visst, man ska inte lite blint på allt och alla, men sådana människor som man umgås med och känner borde man väl ändå ha lite tillit för!?
Känns tråkigt att man blir utsatt på ett sätt man inte trodde då det ibland händer saker man inte kan rå för...och som man önskar inte hände då man inte vill sätta någon annan i klistret eller ställa till med bekymmer!
Men nu är det så det kan vara ibland....tyvärr!
Vem kan klandra någon för att bli arbetslös, försenade pengar, försämrad inkomst eller en oförutsett utgift som man inte kan hjälpa eller strunta i???
Vem kan klandra eller bli arg på att någon får en tandinflammation som strular till ekonomin då man blir tvungen att gå till tandläkaren och betala 50% mer än vad man borde pga att det är annandag jul? (Inte så jävla kul att gå runt med en svullnad i halva ansiktet)
Vem kan klandra någon för att deras tvättmaskin går sönder och måste repareras eller för att man får mindre i lön pga många lediga dagar eller liknande?
Går inte nytta före nöje?
Ser man inte till att man kan betala alla räkningarna och ge barnen mat och det de behöver INNAN man köper något onödigt bara för att man vill ha den saken?
Måste det gå så långt att man anklagar folk för saker som inte är sanna utan att ens fråga eller höra av sig???
Jag blev väldigt besviken idag och det känns då jag vet att det ibland kan vara tufft! Det går inte alltid som man planerat eller som man vill...och ska man då straffas för att man gör det som är ett måste??
Det var allt  jag hade nu....jag måste verkligen sova nu!
Men kände att jag ville skriva av mig då jag tycker detta är fruktansvärt trist och jag önskar att det inte var på det här viset!
Men önskar alla er där ute, som fortfarande ska vara uppe, en trevlig kväll!
.
CIAO!!!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Kommentarer

Postat av: Mamma

Älskade dotter,

du vet väl vad man säger: efter sig själv känner man andra.

Har man inte råd med något som det finns ångerrätt på då måste man få ångra.

Men kanske viktigare med barnens premier än att man ska klara sig.

Hade velat haft detta redan i november när pengarna deponerades, men när de inte hade kommit den sjuttonde december tyckte jag att det fick räcka.

Äslar dig "dotra mi" och bra att du tänker på barnen i första hand.

Kramar mamma.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback