God kväll på er!


Nu är snart juldagen över den med och det betyder att det snart är dags för vardagen igen...eller ja nästan, barnen har ju jullov och svärmor är kvar tills onsdag morgon, men själv måste jag försöka plugga lite trots allt, får ta dagarna som de kommer och helt enkelt göra det bästa av situationen.
På onsdag åker ju flickorna med svärmor till underbara Göteborg och blir borta en vecka så då blir det lite lugnare och tystare här hemma så då får jag chans att plugga lite mer! *hoppas jag*
Idag har det varit väldigt lugnt här hemma, om man bortser från flickornas snatter och höga röster! Men vi har inte gjort speciellt mycket utan mest slappat och tagit det lugnt. *varit skönt*
Spelat något spel med barnen och fikat med underbaraste Elle och Nicke! Flickorna har även gjort lite pärlsmycken under eftermiddagen.
Nu håller älsklingen på att få lilla Emilia redo för natten och sen när Juliette lagt sig ska vi se film och bara mysa i soffan! Det ska bli gött!
Känner mig lite taskig då det är lördag och vi har glömt ta fram godis åt barnen, men de åt så mycket igår så de har inte ens brytt sig nu under kvällen. Men tänkte att vi får ta fram imorgon och mysa lite med dem....det är ju trots allt fortfarande julhelg så det innebär att de får äta oavsett vad det är för dag! =)
Så eftersom dagen varit så lugn så har jag inget roligt att berätta! Varken tråkiga vardagssaker eller roliga nyheter, så jag avslutar här och önskar er alla en trevlig lördagskväll!!!
CIAO!!!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback