So tired!


Ja usch vad trött jag är nu! Känns som om allting bara snurrar uppe i huvudet på mig! Inte snurra som i svimfärdig utan mer som att komma ihåg vad som ska göras och oro över att glömma något! =/
.
Det är rätt sjukt egentligen....flera veckor med jobb, slit, svett och massor av pengar för en enda dag! Ibland förstår jag inte varför man lägger ner sig så mycket och låter kostnaderna dra iväg så för en enda dag!
Antagligen för att man är uppväxt med det, det är så julen ska vara, det är så den alltid har varit!
Julen är underbar och mysig...och nej jag har inte hittat julkänslan ännu....men vissa gånger förbannar jag den som kom på idén med alla julklappar, allt pynt och all mat!!
Måste allt vara dyrt och pråligt för att vara värt något??
Egentligen vore det kul att prova på att fira julen på "fattigt" vis....och då menar jag verkligen FATTIG! Som sånna man ser i filmer som inga pengar har och knappt mat på bordet....och faktiskt prova på att tillbringa en julafton på det RIKTIGA sättet som det egentligen ska vara på!
En mysig dag där man umgås med familj, släkt och vänner och bara njuter av alla människor man har omkring sig som bryr sig och tycker om en och uppskattar det man får, för att det ligger så mycket omtanke bakom!!!
Men ju fler år det går desto mer ska det vara....jag lider med våra barn eller barnbarn, eller kanske till och med barnbarnsbarn....hur ska de klara av att upprätthålla jultraditionerna när de bara blir större och dyrare för varje år??
.
Jaja....det var det....nu tappade jag spåret helt! Så kanske bra att återgå till det jag faktiskt skulle skriva!
Idag har jag haft fullt upp, imorse skrev jag ju en lista över saker jag SKULLE göra idag...och jag kan ju då säga att jag faktiskt varit så duktig och gjort ALLTIHOPA och så självklart har det blivit lite mer som att baka lite extra, vispa lite grädde, koka kaffe, städa Emilias rum, plocka undan några gånger mer.
.
Jag även haft ett allvarligt snack med familjen om många av de sakerna jag "gnällt" över i min blogg och nu sa jag ifrån på skarpen om att jag pallar inte att göra allt själv när ingen av dem ens plockar undan efter sig själva. och jag behöver hjälp innan jag går ner mig totalt! *stolt över mig själv*
Jag hoppas verkligen att det gick in den här gången, annars vet jag inte vad jag ska göra!? =/ *hoppas verkligen*

Så jag kan säga att den här dagen har varit väldigt lång och jag har stått mest hela dagen och jobbat massor....morgondagen kommer inte bli mycket bättre då det är dags för alla julmats förberedelser samt städning! Men sen är det över....nästan...för den här gången!
.
Så just nu är jag så förbannat jävla trött....vet knappt ens var jag ska ta vägen....ögonen svider, ryggen värker, huvudet dunkar, hostan irriterar och likaså gör luftrören. =(
Jag vill bara ta det lugnt en stund och njuta av tystnaden då de tre små sover och David ska snart lägga sig och älsklingen åkte precis till jobbet!
Och vilan är välbehövlig inför morgondagen! *ska bli sååå gött*
Nu ska jag få David att göra sig iordning, byta kläder på mig själv och se om jag hittar något gott att äta då jag börjar känna att jag är riktigt, riktigt hungrig, då jag precis även insåg att jag inte ätit sen 10 imorse....*fy på mig*
Men jag hoppas verkligen ni får en riktigt trevlig kväll och så hörs vi imorgon igen!
CIAO!!!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback