Stilla och fridfullt!


Nu är kvällen här!
Mina fötter värker efter allt arbete idag men det är det värt när man ser barnens glada ansikten när de vaknar imorgon! =)
Vi har haft en stillsam och mysig filmkväll med barnen och nu sover lillan och de andra tre har lagt sig. Vet inte om jag orkar hålla mig vaken för att fylla deras julstrumpor, men jag tänker försöka och i allra värsta fall har jag ställt larm på mobilen så de inte vaknar med tomma strumpor till morgonen! (Bara lillans som är fylld då hon redan sover)
Jag känner sån frid inombords nu när allting är avklarat och färdigt! Och jag börjar känna julglädjen smyga sig på försiktigt!
Man sitter i soffan och njuter av glittret av snön ute, alla ljus i granen och även de levande. Och så ser man paketen inunder och ler...det är jul det! En fin gran, massor av ljus, massor massor av paket och god mat och så självklart en heldag där man umgås med sin familj, släkt eller vänner!
Jag har inte så mycket mer att skriva då dagen är över och det snart kommer en ny. Och så skulle jag vilja gå och duscha och lite annat innan det är sovdags...samtidigt ökar jag chansen att hålla mig vaken längre än barnen! =P
Fortsätt med ert mys så hoppas jag in lite snabbt imorgon bitti och skriver ett kort inlägg!
CIAO!!!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback