Äntligen är kvällen här!!

Ja ni...den här dagen har varit lång. Men trots det gått rätt så snabbt.
Idag har lillan målat på köksbordet ännu en gång och som om det inte vore nog så klippte hon sönder reklamen med. (Som tur var så var det bara sådan reklam jag inte ville kolla i)
Annars så har det varit ungefär som vanligt, vi fixade lite lunch, den bestod av ugnsstekt lax i creme fraishe med smak av franska örter. Och till det serverades majs, paprika och ärtor samt ris med rårivna morötter i. Det var mumma tyckte både jag och lillan, jag tror hon åt upp hela portionen på mindre än 5minuter. Vi var då även "barnvakt" åt ett av grannbarnen, men han ville inte ha någon mat. Gissa om det kändes konstigt att ha någon annan här och sitta och äta lunch som ingenting. Men men...man kan ju inte tvinga honom. :P

Efter lunchen la jag lillan för lite middagssovning och under tiden tittade jag på 3:e avsnittet av Vampire Diary's på tv6 play. Den serien verkar helt oki, men eftersom man kan se den gratis över nätet så har jag inga planer att försöka följa den på tv...skönare att titta när man har lite tid över och det kanske är lite lugnt runt omkring en.
Sen vaknade lilltjejen ochhon hjälpte mig med disken och sen satte vi på en kanna kaffe inför eftermiddagsbesök av grannarna. Hon hade bakat en chokladsockerkaka med glasyr på....den var jätte god och jag var jätteglad över att slippa baka som jag tänkt från början. Så TACK M!!!

Sen under resten av eftermiddagen har M's son Z lekt med lilla E, och jäklar vad de bråkade, busade och gjorde hyss om vartannat. Inte nog med att de förra gången rev ner hela hennes myshörna, vi fixat på rummet, och då menar jag med vajer, hade av expanderpluggen samt rev ur skruven och allt...så idag rev de ner den stora tjejens sänghimmle med väggfäste och skruvar...och till min stora fasa när jag kommer ner så ser jag att det inte var allt utan medans de drog ner denna så hade de sönder hennes vägg....så en stor del av gipset har vikits upp och enda sättet att åtgärda detta är att köpa nya tapeter till hela rummet, dra av det som är trasigt och sen spackla, slipa och tapetsera om hela jävla skiten! Ibland blir jag bara arg och ledsen över att det inte kan få vara fint eller att grejorna inte får vara hela. Det känns väldigt tråkigt och det kommer bli lite dyrt känns det som. Och detta var inte vad vi behövde just nu.
Ibland är småbarn bara för mycket. Z skämdes när både jag och M sa till honom, men E bara skrek på mig och struntade i vilket...då blir det ännu tråkigare eftersom det känns som om hon inte kan känna skuldkänslor eller inse att hon verkligen gjort fel!

Så samtidigt som den här dagen har varit lång men gått snabbt så har den varit jobbig. Delvis pga den trasiga väggen men även för att E inte bara är inne i den vanliga trotsen meda tt inte lyssna och göra hyss utan nu även har börjat slå på mig, skrika åt mig, säga emot allting och verkligen inte lyssnar på någonting och säger nej till alltting. Och när hon inte gör det så bara skrattar hon åt mig hånfullt när jag säger till henne på skarpen. Detta gör mig arg, ledsen och väldigt frustrerad och vette fasiken vad i helskotta jag ska göra åt saken längre!!??

Så nu börjar jag verkligen fundera över hur länge ska barnen vara uppkäftiga och hur länge ska E's förbaskade trots hålla i sig??
Man fuinderar ju även på varför vissa barn är så uppkäftiga men inte andra och varör vissa inte bryr sig medans andra faktiskt tar åt sig. Men men...det beror väl helt enkelt på att alla barn är olika oavsett om de har samma föräldrar eller inte och oavsett om de uppfostras på samma sätt eller inte. Tråkigt är det i alla fall!

Allt detta gör mig fruktansvärt trött och sliten...speciellt med tanke på att man står ut med allt detta samt allting som ska fixas med hushållet, matlagning, fritidsaktiviteter och skolgrejor som man ska hålla koll på, året runt, hela tiden, och själv minst 4 av 7 dagar varje vecka. *SUCK, DUBBELSUCK*
Jag är såå trött och sliten just nu och ikväll är en sån kväll jag bara skulle vilja strunta i alla vanliga nattningstider och slänga barnen i säng för att gräva ner mig i soffan och bara gråta eller bara vara. Vissa dagar orkar man bara inte och vissa dagar vill man bara vara. Idag är en sådan dag!
Varför? Jo för att E bara skriker för fullaste hals: NEEEEEEJ, för hon vill INTE sova, INTE äta, INTE byta blöja, INTE borsta tänderna, INTE klä av sig, INTE gå ner från stolen, INTE sitta stilla, INTE leka, INTE prata, INTE sluta skrika, INTE städa...osv osv...allting är verkligen bara nej och vill inte...spelar ingen roll vad man säger eller gör. Jag vill bara sätta mig och gråta...eller rymma hemifrån på en vääääldigt låååång semester. Någon som vill kidnappa mig??
Mitt huvud värker och bankar, känns verkligen som om någon slår mig med en hammare i huvudet...så nu ska jag ge mig, tvinga min lilla gaphals att byta blöja och allt det andra och sen slänga henne i säng. Sen ska de andra få gå ner till sina rum passar inte det får de gärna lägga sig för jag tänker inte bråka mer i dag utan nu ska jag ta kvällen och bara VARA!
Men jag hoppas ni andra haft en bra dag!

Ciao

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback