Fredag idag...

Ja så var helgen här och inget planerat den här gången heller. Delvis är jag alldeles för trött för det och delvis så har vi ng inte direkt råd heller utan sparar de pengarna till sportlovsveckan istället.
Ja, gubben är nu iväg och åker snowboard med en kompis och en annan sitter hemma och har tråkigt med en sjuk dotter.
Natten har varit fruktansvärt lång och vaken med ett element mellan oss i sängen som gråter och gnäller om vartannat. Ja vår lilla sötnos har haft 40 graders feber hela natten. *stackaren*
Och när hon lyckats somna en stund har hon vaknat av den hemska hostan. Jag tycker synd om henne. ALdrig roligt att vara sjuk. Samtidigt som det är lite skönt att hon inte orkar hur mycket som helst, så mammas huvud får vila lite just nu från skrik och prat. =)
Nu har man i alla fall slutat vara så orolig för henne för jag har lyckats få ner febern till 39 så det känns skönt, men vill nog få ner den lite till...annars blir det nog att ringa läkaren och försöka få en tid.

Så den här dagen händer det inte mycket. Jag ska städa undan lite i sovrummet, en lampa har åkt i golvet och gått sönder. Sen blir det att fixa med disk coh tvätt. Utöver detta blir det nog inte mycket. Förbereda maten inför ikväll och se till att de stora barnen städar sina rum efter skolan och packar allt de ska ha med sig. För inatt kommer alla tre vara borta så bara lilla sjuklingen hemma. Det är ovanligt med bara ett barn hemma.
Den äldsta ska till en kompis (till hela familjen) och sova över..så de kommer väl spela dator, se film, käka mat och godis och bada bastu misstänker jag...*skönt*
Den andra sonen ska till mormor för att baka pizza, se en film och åka till badhuset imorgon. Och tjejen ska till krp kyrkan för övernattning med kören.
Så vad ska vi hitta på...ja antingen blir det att sitta på sjukvården med lilltjejen eller så blir det en lugn hemma kväll med mat och film. Det sistnämnda låter skönast tycker jag...men det får tiden utvisa.

Nä jag har nog inte så mycket att skriva eftersom det fortfarande är morgon så istället ska jag nog ta och göra lite nytta här hemma istället för att bara sitta. Sen får vi se om jag hinner in och uppdatera mer senare eller liknande.
Om inte så önskar jag er alla en trevlig fredag kväll (och helg) redan nu!

Ciao

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback