Nu är kvällen här!

Jaha...så var den här dagen också nästan slut. En underbar eftermiddag med nybakta semlor och mycket härligt prat med mamma som var här på besök. Barnen var superglada och tyckte jätte mycket om semlorna.
Antar att det varit en lång dag för min lilla groda somnade direkt när hon la sig för natten vilket inte händer direkt ofta.
Så kort och gott har den här dagen varit riktigt bra så man ser faktiskt fram emot morgondagen. =)

Tyvärr har jag nog inte så mycket att skriva om eftersom man inte gjort så mycket idag. Men lite får jag nog ta och göra nu på kvällen för annars blir den här dagen alldeles för mycket av en latdag.
Man kan ju inte direkt nöja sig med semelbak och fika. Så jag ska fylla i lite papper för dagisbyte och även fixa med disken och gå ut med soporna. Sen blir det säkert lite vanligt småplock som att vika tvätt och putsa spegeln i hallen, för av någon konstig anledning så bara älskar lilltjejen att kladda ner den, varje dag :P
Sen när detta är gjort ska jag ta och slappa framför en film, som förhoppningsvis är bra med, innan man sen ska sova för att ha lite krafter inför morgondagen med. =)

Så idag får ni nöja er med denna lilla och väldigt ointressanta läsningen. Men förhoppningsvis kommer det lite mer intressant läsning en annan gång, för annars kan man ju nästan lika gärna lägga ner det här med att blogga. ;)

Ciao

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Kommentarer

Postat av: Mamma

Hej!

Kul att du tyckte att det var trevligt, jag gör gärna om det även om jag hade värk när jag kom hem. Den kunde ha varit värre om inte snälla Claes hade hämtat mig och skjutsat hem mig. Jag älskar din blogg oavsett om du skriver mycket eller lite. Kram mammamu. ♥♥♥


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback