...idag med! :P

Usch vilket dåligt humör jag är på idag.

Dagen började åter igen med en febrig lilltjej så inget dagis idag igen. Hade verkligen räknat med att hon skulle kunna gå så jag skulle hinna göra lite här hemma med men så blev det inte.
Så den här dagen har gått åt till att tvätta, fixa lunch, handla och små plock och disk. Resten av tiden har gått åt till att underhålla lillan, hjälpa de andra med läxorna samt fixa mellanmål.
Och inte nog med att man är på dåligt humör så blev inte direkt humöret bättre av att det spöregna nästan hela dagen. Grått, mulet och blött bidrar inte direkt till ett gladare humör. Så nu hoppas jag verkligen på bättre väder imorgon!
Planerade lite mys med barnen till eftermiddagen eftersom det var så dåligt väder. Så jag var till Ica på förmiddagen med lillan och köpte taco grejer, chips och dipp...och fixar en film vi kan se på. Men vad händer?? Jo läxorna är klara och mellanmålet uppätet och inte en unge hemma helt plötsligt. Bara lilltjejen och jag. Så jag umgicks lite med henne och satt lite vid datorn och sen blev det så att hon hjälpte mig att fixa iordning tacobuffén och så åt hon och jag framför tv:n. Sen gjordes hon iordning för natten och jag slängde på en egen film istället för att bara sitta här. 2012 blev det....riktigt bra måste jag säga.
Barnen kommer hem ca 1 timme senar och slänger sig på maten och tjatar om än det ena och än det andra. Den lilla passade jag på att lägga då men nej då...hon ska INTE sova :( Så i 2,5 timme får jag pausa och springa och lägga henne men inget biter....förräns för typ 20min sen när hon däckade rent ut sagt. Guuuud vad skönt det är här hemma nu när alla barn ligger (utom den stora som sitter vid datorn) och det är heeeeelt tyst!!
Så jag tänkte passa på att uppdatera lite nu innan DH börjar och resten av kvällens jätte "braiga" program.
Ja ni...det var min tråkiga dag. Det tråkiga gamla vanliga och extremt mycket tjat och tjafs med lillan...så ja...jag kan lika gärna erkänna...efter 2 timmar av massa försök att få henne somna började jag gråta. Man känner sig så himla hjälplös när inget fungerar och just nu känner jag att jag verkligen skulle behöva SEMESTER!!!!
Jag börjar inse nu att jag har inte haft någon tid för mig själv där jag bara kan slappa och ta det lugnt och bygga upp tålamod och psykiska orken...ja på...hmm...typ 15månader! VILL HA!!!! Det är rätt lång tid med inte så mycket som en kvart, halvtimme eller timme helt ensam där man bara kan koppla av och faktiskt få vara egoistisk en stund. Men men, bara att fortsätta drömma! För tid för mig själv kommer jag aldrig att få. Är det inte barnen så är det gubben...så det är väl bara att bita ihop, fortsätta slita sitt hår och gråta.
Nä nu drar jag för nu börjar äntligen Desperate Housewifes!!
Ciao

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback