Snabb uppdatering idag.

Ja en sanbbis blir det bara idag för om 6min börjar Grey's och det vill jag gärna se innan sovdags.

Dagen idag har sprungit förbi i recer fart. Började dagen med sovmorgon till 7.30 igen...snacka om lyx! :D
Sen var det att fixa frukost, tömma soporna och prata med mamma om dagens aktiviteter. Klä oss och göra oss iordning. Sen kom mamma och hämtade oss.
Då åkte vi till "gamla gatan" och lämnade doftprovet jag hade lånat och så hjälptes Juliette och jag åt att dela ut inbjudningskorten till hennes kalas om ca 2 veckor. Stora tjejen fyller verkligen 7 då. Fasiken vad tiden springer iväg!
Sen åkte vi till Ikea för att köpa tyg och innerkuddar, när jag kom ut därifrån hade jag även köpt galgar till barnen, långa kaffeskedar till Malin. S, ett litet muskramdjur till juliette, nya glas till barnen, en lampfot och skärm till J's rum samt gardiner till hennes rum...*suck*
Blir lika trött varje gång på att jag ALLTID kommer ut med mer än det jag ska ha när jag är där!
Efter kassan och betalning blev det en kort paus med en efterlängtad cigg och glass för barnen innan vi packade in i bilen och åkte vidare till Rusta för att köpa mattor till pojkarnas rum. Sen passade jag på att handla lite på Willys när jag ändå var där. Sen blev det rka spåret hem, lillan är fortfarande väldigt trött och hängig så hon orkade inte mer och det förstår jag innerligt. Trots tröttheten så stod hon ut länge och jag tycker hon var sååå snäll och duktig!!
Så vi åkte hem och fixade lunch innan lillan skulle sova middag (men hon somnade under tiden), sen hjälpte jag J att börja storstäda och rensa på sitt rum...blev en paus med glass och hemmagjord kolasås, kaffe, saft, kladdkaka och grädde. Mamma var här för att jålla efter den lilla sjuklingen medans jag ficade med J och hennes rum. När vi skulle fika kom grannen M med sin symaskin som hon så snällt lånar ut till mig så jag kan sy överkast och kuddar till pojkarnas rum. Och så kom C så det blev en lång paus. Sen fortsatte vi vid 18.30 när alla gått och lillan låg för natten och vi blev klara precis innan jag satte mig här. Så då har vi rensat ur 7påsar med skräp, städat i alla lådor, bytt ut möbler, bytt gardiner, satt upp en fönsterlampa, flyttat en vägghylla, sorterat alla saker....mm...

Så det var min dag lite snabbt....nu börjar det på tv:n så...

Ciao

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback