Snart ny vecka!

Nu är den här helgen också över. Enda skillnaden idag från övriga är att gubben blir hemma en hel vecka! :) Långledig eftersom det är påsk nästa helg. Det ska bli skönt och samtidigt ska vi passa på att fixa lite under veckan med luncha på stan, umgås med andra människor och lite annat som möten på skolan, hos tandläkaren mm. Lika bra att passa på när man kan! :D

Den här dagen har bara sprungit iväg känns det som, men antar att det beror på att man haft att göra hela dagen samt att det nu är sommartid och en hel timme bara försvann idag! Men gött...nu är det nog inte långt kvar förräns våren är här och sen äntligen kommer sommaren.
I morse när vi gick upp blev det inte så lugnt som en söndagsmorgon borde vara..utan upp och fixa frukost för att göra oss iordning för att gå in till grannarna på en förmiddagsfika. Sen var det raka spåret hem för att laga mat och ta itu med disken och lägga lillan för lite vila innan vi fick besök av familjen Wallin och Jageberg. Det var trevligt! Tyvärr ses man inte så ofta nu när de båda pluggar och sen är det inte riktigt lika nära som innan vi flyttade. När de gick var det bara att göra iordning lillan för natten och sen kom mamma och C på en kaffe efter den långa resan från Sthlm. Var gött att träffa dem båda igen även om jag inte kände mig som trevligt sällskap pga att jag är så förbannat trött nu för tiden.
Så resten av kvällen nu består av att lägga T för att sen fixa lite varma mackor och slappa med älsklingen. Förhoppningsvis går det något bra på tv:n man kan slötitta på annars får vi slänga på någon film!
Nu ska jag natta T och sen blir det kvällen. Ha det gött så ses vi en annan dag!
Ciao

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Kommentarer

Postat av: Mamma

Hej!

Tack för kaffet, visst var du trött men så skönt att se er efter resan.

Kramar.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback