Våffeldagen!!!

Jupp, nu är den äntligen här. Barnen kommer bli så glada när de kommer hem från skolan och får nygräddade våfflor med sylt och grädde.

Gårkvällen var nästan lika rolig som tidigare i veckan. Emilia krånglade på kvällen och det gjorde även Theodor. Inget kul att sova och jag förstår dem. Men när det är skolvecka så är jag sten hård på sovtiderna så de ska orka med dagarna. Skillnad är det på helgerna då kan man släppa lite mer på det.
Sätt kors i taket. När min väninna kom igår så satt inte barnen fast på mig som svansar...det var faktiskt riktigt skönt att kunna sitta och prata i lugn och ro en stund.
Sen när hon hade gått så kollade jag slutet på Grey's Anatomy och sen kom äntligen min älskling hem från Norge. Det var så gött att få hem honom, extra skönt är det nu när han är långledig och blir hemma ändå tills nästa tisdag då han åker tillbaka. Ska bli så skönt att ha lite extra hjälp denna veckan och det ska bli så underbart att få tillbringa lite extra tid med honom och kanske faktiskt få lite tid för varandra...om vi har tur! :)
Jaja...nu lämnar vi detta så ska jag berätta lite kort om dagen...har en känsla av att jag inte kommer hinna uppdatera i kväll så tar det lite nu.
Idag kommer det vara rätt fullspäckat på schemat. Snart blir det en liten fika med en av grannarna och sen blir det vila för Emilia och under tiden ska jag försöka komma in i duschen och göra mig iordning innan jag ska grädda dessa underbara våfflor som vi ska äta till mellanmål idag.
Efter detta kommer vi ha lektid med alla barnen och försöka hitta på något roligt i någon timma innan det är dags att hoppa på bussen till stan för vår utbildning. kommer inte hem förräns närmare 20 ikväll och då är det det vanliga kvällsbestyren med barnen och slänga dem i säng innan Criminal Minds börjar! :)
Nu ska jag ta och sätta på en kanna kaffe innan grannen kommer. Hinner jag skriver jag mer ikväll om hur eftermiddagen gick och hur det gick att ha med alla barn på utbildningen (mim mamma brukar vara barnvakt, men nu är hon i Stockholm och hälsar på min lilla syster som fyllde i tisdags)..annars får det bli en uppdatering i morgon!
Ha en super bra dag allihopa!
Ciao

P.S. Mamma....jag vet att du läser....jag hoppas du har det bra borta i storstaden och att du hälsar till Syster Yster från oss alla hemm i Karlstad. Vi saknar dig! Puss   D.S.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback