Jobbigt...


...känns nästan allting just nu. Inte nog med att jag äntligen har börjat studera (och boken jag köpte begagnad av en kille kom redan igår) så är jag fortfarande dålig. Hostar nästintill hela nätterna så sömn får man inte mycket av.
Så just nu är det väldigt jobbigt att läsa och plugga, delvis för att jag är trött och delvis för att hostattackerna stör min koncentration.
Har inte orkat skriva speciellt de sist dagarna då jag faktiskt inte direkt haft något att skriva om heller. Jag är sjuk och orkar inget speciellt så tills jag är frisk så blir mina inlägg torra och korta. :(
Igår tog vi i alla fall tillfället i akt och gjorde iordning på lillans rum. Vi var till Ikea och köpte nya möbler och sen hem och tog bort de gamla och skruva ihop de nya. Nu är det nästan helt klart. Bara nya gardiner som ska upp och sen överkastet. Sen var mattan jag köpte lite väl liten så funderar starkt på att köpa en större nu när man har rätt bra rabatt på Jotex...,men ska kolla på det lite mer sen när jag mår lite bättre.
Nä...nu skiter jag i det här...fick en ny hostattack så kan knappt skriva.
Ha det så bra ni kan i detta kalla blåsiga väder!
CIAO!!!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback