Klar =)


Sitter här hos mamma och väntar på att hon kommer tillbaka. Hon är ute och rastar lilla gulliga Ziva.
Sen blir det att åka hem. Slapp ta bussen då hon fick låna bil. Så som tack för skjutsen blir det att bjussa på kaffe efter att jag hämtat min lilla goding på dagis!
.
Har nu skrivit en del hemma hos mamma, tyvärr kom jag inte så långt som jag hade hoppats på, men det kommer ju fler dagar. och om man ska se det så. Så är jag faktiskt klar med alla inlämningsuppgifter utom en liten del av den första.
Jag har precis skrivit klart en beskrivning av en godisbit och en personbeskrvning av min lilla Emilia. Det var lite svårt men väldigt kul!
Inga problem att berätta om hennes egenskaper, humör och utseende men det är väldigt svårt att sätta allting i meningar så att den som läser det kan se henne framför sig!
Men jag är nöjd med resultatet så nu är det bara att renskriva alltihopa och hoppas på det allra bästa sen!
Nervös blir man men det släpper väl så småningom hoppas jag.
Väntar fortfarande på kommentarer om förra lektionens inlämningsuppgifter så nu är man nog lite mer nervös än annars. Jag ser fram emot det!
Och sen måste jag säga att hur svårt det än är mellan varven så är det så himla underbart att ha någonting att göra förutom att tvätta, städa och ta hand om barn och make. Det här är jag! Det här är något som jag gör och är då varken fru eller mamma utan bara Nina! *underbart*
Vill även tacka mamma för den goda maten! Det var underbart! Var ju så länge sen.....nyfikna? Jag fick fisk i ketchupsås med potatis! *slurp*
Nu är mamma tillbaka så jag ska ta och stänga v och packa ner datorn så jag kommer i tid till dagis. Men skriver säkert mer senare!
Ha en fortsatt bra dag!
CIAO!!!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback