Nej till skift!!!


Ja så känns det just nu i alla fall. Lite tråkigt att älsklingen jobbar skift ibland. Speciellt nu när det närmar sig allt med lucia, advent, jul och nyår. =(
Den 13:e december ska Juliette vara på skolan för att gå lucia tåg redan kl 6.45. Detta innebär att vi måste gå hemifrån senast 6 om vi ska hinna då det är alldeles för mycket grus på marken för att dra lilla långsamma Emilia i en pulka och ingen vagn har jag.
Och så jobbar maken förmiddag den veckan så han åker hemmifrån redan före 5, så ingen bil kan man åka med den lille heller.
Och då Lucia tåget inte är klart förrän vid 7.30-7.45 så måste jag se till att alla barnen, utom Juliette, äter frukost innan vi går. (Juliette får frukost på skolan efteråt).
Eftersom Theodor börjar kl 8 så hinner inte han hem och äta innan och David måste åka senast 8 så han hinner inte heller. Och Emilia börjar dagis kl 8 så ingen frukost tid efter för henne heller. Och Emilia är fruktasnvärt långsam så misstänker att jag måste gå upp redan kl 4 för att hinna få dem klara med riktigt varma kläder, frukost och så hjälpa Juliette med alla förberedelser så hon blir en riktigt fin Lucia.
NU för första gången på vääääldigt länge önskar jag att jag hade körkort och bil. Eller att maken jobbade ett annat skift...eller en enda bra vän man kunde be om skjuts dit och hem....
Men men....det får gå som det går....
Tycker nog lite synd om mig själv...men det går över snart eftersom jag inte bör göra det. :P
Nog om detta....dagen börjar närma sig kvällen och snart ska jag ta och pyssla lite med barnen....eller ja, försöka då David vill dra och åka skridskor med Emil. Vore kul om alla ville vara med, men det verkar inte bli så.
Sen måste jag få David att baka med innan imorgon till julbazaren och så kommer ju Linus och demonstrerar sin dammsugare....tråk...men vad gör man inte för sina vänner.
Och så fort han är klar ska vi äta hemmagjord pizza och spela wii resten av kvällen med barnen! *supermysigt*
Ha en fortsatt bra dag!
CIAO!!!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback