Orkar egentligen inte...


...blogga nu.
Det har tagit mig över 30 minuter att föra in bilder på den stationära datorn och sen få in dem på min laptop...då jag tycker den här är skönare att skriva på så vill jag ha alla bilder här som ska gå till bloggen. Men hade jag vetat att det hade tagit så lång tid så hade det nog fått vara tills imorgon.
Så nu kan jag bara säga så här: "Fy FAN vad jag saknar min mobil just nu!!!"
Det är så mycket enklare att få in bilderna från den eftersom jag kan ladda över dem till min laptop på en gång.
Visst! De bilderna blir inte lika bra, men det struntar jag i just nu! Så jag kan ju meddela att min nästa investering kommer bli en digitalkamera till mig och den heter Bloggie och är framställd för just bloggare av Sony!!! :D
Kostar ca 1200kr på siba. Finns säkert en nyare och dyrare variant, men jag är böjd så länge kameran är bra, film funktionen kan kvitta för min del! *vill ha, vill ha*
.
Jaja, kanske ska lämna detta och gå in på dagen istället!
Den har varit rätt okey, slitsam under förmiddagen men relativt lugn under eftermiddagen för att sen "jobba" lite mer under kvällen!
Men tycker vi har varit riktigt flitiga idag och jobbat hårt!
.
Så dagen började med frukost och sen gjorde vi oss iordning för att gå ut och plocka och städa i trädgården inför vintern. FY FAN säger jag bara! Slitigt som fan var det och det tog oss verkligen 2 timmar!! Inte riktigt vad jag hade räknat med men antar att det blir så när hyresbolaget anlitar folk för att dra ner mossa från taken, och sen bara lämnar skiten. Lite trist för oss då allt hamnade hos oss typ. :(
Men nu är det borta....likaså är min fina stengång jag fixade i våras vid blommorna. Den sten gången kostade oss ca 800kr och allt blev förstört av de gubbarna som rensade taken från mossa, då de vräkte ner allting på altanen och över blomrabatterna samt stengången. Är lite sur och väldigt ledsen över detta då jag tycker vi kunde fått en lapp om att de kommer så man kunde haft en chans att täcka över med säckar eller liknande.
Nä...det fick vi inte så istället var det bara att rycka, sopa, kratta och skyffla bort allting och kasta. *ledsamt*
Men detta kommer jag ta upp med vaktmästaren...så de kanske kan varna nästa gång, samt att allt mitt jobb nu är förstört så de får komma med de där jävla plattorna till våren till min gång och då även ta med extra så jag kan lägga bara en vanlig plattgång vid blommorna istället! :D
Men nu är det någorlunda snyggt ute i trädgården, det ser i alla fall välvårdat ut och inte som om det är de "bortglömdas" bostad.
Och här kommer några "före" och "efter" bilder!
"FÖRE"
"EFTER"
"FÖRE"
"EFTER"
"FÖRE"
"EFTER"
"FÖRE"
"EFTER"

"FÖRE"
"EFTER"
Jobbigt var det, men nu är det rent och snyggt. Så nöjd är jag trots allt slit och trots ryggvärken och ömmande armar! =)
.
Efter detta var jag bara in och tvättade mig och gick sen till en av grannarna och kollade på lite barnkläder hon skulle sälja...och kommer hem med mer än två påsar som jag ska betala senare ikväll eller imorgon bitti när alla barn "flytt" hemmet!
Billigt blev det....nästan lite för billigt. Hon skäms över att ta betalt och jag skäms lite över att hon tar så lite....känns som om man betalar under vad det egentligen är värt! :/
.
Sen var det bara att gå hem och fixa lunchen, som idag bestod av köttfärsbiffar med kroketter och bearnaisesås! *slurp*
Och sen var det dags att fixa med disken och efter det blev det lite vila för min del för nu ville inte ryggen vara med alls längre.
Efter detta kom mamma och Claes på kaffe besök och strax därefter kom pojkarna hem!
Så först bjöd David på lite modevisning med "nya" kläder som låg på hans säng från Claes och sen när de åkte så fick Theodor och Juliette springa och lämna lite jultidningar då jag spenderat helgen med att ringa, messa och sortera allting.
Sen tog jag en kvällspromenad med dem för att lämna det som folk vi inte känner beställt....de kommer ju inte ihåg var de hade varit.
Den promenaden var uppfriskande men fortfarande lite jobbigt att gå då min kropp inte är riktigt kry ännu. Men det släpper väl så småningom!
Resten av kvällen bestod av kvällsbestyr med barnen för att sen slappa lite vid datorn och se ett avsnitt av Arkiv X med älsklingen innan han skulle lägga sig för att orka upp kl 4 imorgon bitti då det är dags att dra till jobbet. *lider med honom*
Egentligen borde jag också sova nu då jag själv ska upp vid 6 imorgon för att få barnen klara för skola och lillan till dagis till 8.00. Och sen hem för att plugga, plugga, plugga. :)
.
Så jag tror faktiskt att jag avslutar nu för att göra mig iordning och gå och sova...precis som resten av familjen.
Så jag önskar er en riktigt god natt så ni vaknar utvilade och pigga imorgon för en ny vecka!
NATTI NATTI
&
CIAO!!!!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback