*PUST*


Vilken dag detta har varit!!!
Jag hade svårt att somna igår (blev närmare midnatt) och sov jätte dåligt inatt då ryggen värkte något fruktansvärt efter allt trädgårdsarbete. Men vaknade trots detta någorlunda pigg. :S
Och det är ju tur då det är en ny vecka med mera studier för min del! :)
Så dagen började som vanligt med att gå upp, köra igång en tvättmaskin, fixa ordning barnen, matsäck inför utedagen samt tandborstning och hårvård. För att sen skicka iväg de tre stora till skolan för att strax därefter gå till dagis med den lilla!
Sen hem, fixa frukost till mig, sätta mig framför datorn för att dubbelkolla uppgifterna och sen sätta igång och plugga.
Idag gick min plugg tid åt till svensk grammatik, och fy FAN säger jag, kul att sitta själv med något man har svårt för och knappt fatta alls vad i helvete man håller på med.
En del uppgifter gick bra en del blev jag bara frustrerad över. Efter halva kapitlet gav jag upp och läste lite mer i "Flugornas Herre" som jag ska skriva en recension på sen! Vilket inte gör så mycket då jag faktiskt suttit med grammatiken i ca 4 timmar! :/
.
Sen blev det lite tv och försöka få mig själv respektabel då det var dags att hämta lillan på dagis och sen hem och ge barnen mellanmål och tömma tvättmaskinen för att direkt fylla den igen.
Sen blev det att lämna över barnen till älsklingen då jag själv skulle till stan för att möta upp David för att fixa med några ärenden.
Under tiden var maken på volvo med barnen för att få hjälp av en bekant och skifta till vinterdäck på våra fälgar!
"TACK Tobias för hjälpen och jag lovar att betalningen kommer imorgon! Vi uppskattar din hjälp väldigt mycket!"
.
Vid 15.50 var jag på stan och mötte David för att först gå till Bergqvist skor, där han hade sett ett par vinterskor han ville ha, för att sen gå till Eldopalen, vidare till Lagerhouse, Hm, Br, Dinsko, Skopunkten, Wayne's för att sen gå in på Jc, Kjell & Company, Akademibokhandeln och till sist Konsum City.
Och alla dessa ställen var vi på för att hitta ett par vinterskor till David och ett par till Emila. Här nedan ser ni en bild på lillans nya skor. Davids hittade jag tyvärr ingen bild på ute på nätet så den får ni klara er utan....men ni överlever det med! ;)
Sen även hitta en mössa till David och så inhandla en massa små plock från en lista till Aktion Julklapp i Davids skola. (Detta innebär att eleverna ska köpa lite små grejor samt ett kort för att skriva en hälsning på. Sen ska de slå in detta i ett fint paket och ta med till skolan, där de sen packar allting och skickar till ett land i Östeuropa till barn som inte får några julklappr! Detta tycker jag är en underbar idé och jag önskar att fler skolor kunde engagera sig på det här sättet, då det även lär barnen att inte ta allting förgivet för det finns faktiskt de som inte får en massa. Samt att de lär sig att ge och inte bara ta! Och detta är saker som jag tycker är viktiga!)
Sen var det bara att gå till torget för att sen ta bussen hem. Var hemma ca 18.30 och mötte då Juliette direkt för att lämna de sista jultidningarna! *Jippie*
Sen var det hem direkt, ge Emilia hennes nya skor, ge henne massa godnatt pussar och kramar, fixa med att sortera och vika all tvätt samt hjälpa David att slå in den där julklappen, fixa med disken, växla två ord med maken för att sen sätta mig här och uppdatera bloggen.
Och pga att allt blev så sent idag så går nu min älskling och lägger sig utan ett ordentligt god natt och jag missar början på CSI! *skit*
.
Och jag kan villigt erkänna att jag idag gärna hade struntat i ALLT detta då min rygg är MYCKET värre än igår. Jag tror jag överansträngde mig lite väl mycket och det känns som om jag skulle ha sträckt mig.
Och riktigt kul är det då det gör ont oavsett hur jag sitter eller står. *NOT*
Så jag hade gärna tillbringat dagen i soffan på RYGG och blivit ompysslad istället för att ränna runt som en jubelidiot!
Men vad gör man inte för sina barn? Det finns nog inget jag INTE skulle göra då jag älskar dem mer än någonting annat på hela jorden och jag vill att de ska ha det så bra det bara går och få en chans att känna sig delaktiga!
Bara synd att inte papporna alltid delar den åsikten så en annan får göra det mesta själv! Men jag har vant mig så det gör inget för min del....tycker däremot synd om barnen som bara blir äldre och inser mer och mer hur folk egentligen är som finns runt omkring dem! *deras förlust*
.
Ja ni mina vänner!
Så här var min dag idag och det känns inget roligt alls. Ryggen är hemsk, jag mår illa, foten värker (har en liktorn som envisas med att komma tillbaka hela j'vla tiden) och jag vill bara sova men är alldeles för mycket uppe i varv.
Men nu TÄNKER jag avsluta för att lägga mig i soffan och kolla på CSI så jag får vila ryggen en liten stund! För nu gör den så ont att jag sitter helt krökt (som en säck potatis) vid datorn och kan inte räta på mig utan att nästan börja gråta! :(
Och efter en vilostund så blir det att försöka sova så jag orkar med morgondagen....då jag har en känsla av att den inte kommer bli så himla mycket lugnare! *suck*
Jag hoppas ni har en lugn och trivsam kväll!? För det önskar jag er allihopa! :)
CIAO!!!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback