Snart ledig! =)


Ja nu kan jag ju faktiskt skriva och säga att jag snart är ledig eftersom jag pluggar under veckorna. Så kl 14 idag är det HELG för min del! *skönt*
Snart dags att gå till dagis för att kunna plugga några timmar men tänkte bara uppdatera bloggen lite snabbt först!
Klockan är inte mycket alls och har redan hunnit med massor, känns det som. Diskmaskinen går för fullt, en tvätt redan klar och hängd i badrummet....luktar underbart!
Soporna är tömda, ungarna utfodrade och påklädda varav två redan är iväg skickade till skolan.
Ska bli skönt med helg och jag verkligen längtar efter lite ledigt. Men det finns ju alltid saker att göra som att tvätta lite mer, diska, laga mat, handla, ta hand om make och barn och så bara måste, måste, måste jag städa i helgen.
Pga förkylningen, studier och alldeles för lite sömn så har jag inte orkat städa speciellt mycket. Men nu måste jag börja så man slipper stå med all storstädning dagarna innan advent. Så lika bra att passa på och så ska jag hålla en tumme för lite hjälp från resten av familjen så jag slipper göra allt själv och faktiskt får liiite ledigt och en chans till liiite vila under helgen jag med.
Nu måste jag slänga på mig en tröja och springa ut med soporna medans flickorna klär på sig ytterkläderna. För om ca 10min ska vi vara på dagis!
Men jag önskar er alla en underbar dag och hoppas ni får en riktigt bra helg!!
CIAO!!!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback