Tillbaka!


Nu är vi hemma från Davids skola och det var faktiskt helt okej.
Väldigt trångt med tanke på att borden stod tätt och gången var smal. Så med elever och "köpare" överallt var det ibland svårt att ta sig fram...men det var jätte mysigt!
Kören stod och sjöng julsånger med tomteluvor och det luktade jul lite här och var. PTA stod och sålde kaffe, te och glögg samt fika bröd och alla barnen kämpade på bra.
Davids klass gick runt med papperstallrikar och ropade ut: "Köp 3 betala för två hos 6c!" och "Köp mycket och få rabatt!"=D
Initiativ förmågan är det inget fel på i alla fall. =D
Ska bli kul att höra sen hur det gick då vi tyvärr inte stannade tills de stänger. Lite för mycket folk, lite för lite underhållning och alldeles för trötta döttrar!
Men jag hoppas att det kommer tillbaka nästa år och att det utvecklas vilket inte är omöjligt eftersom alla kan ge tips och förslag!
.
Nu kommer väl snart David och Theodor hem och då blir det att äta taco's och sen ska jag ta en tidig kväll så man orkar med en "normal" morgon dag. Och så trötta som barnen är efter gårdagen (då vi spelade wii ända till efter midnatt) så behöver de också lägga sig något tidigare ikväll!
Ska nog ta och vila lite nu innan det är dags att börja med maten och även ta itu med disken...igen!
Ryggen värker och axeln med så lite vila kommer min "stackars" kropp att uppskatta tror jag! =P
.
Önskar er en fortsatt bra lördag och riktigt mycket mys med familjen!

CIAO!!!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback