Trött....vill inte....


Kvällen är nu här och dagen har varit väldigt lugn, men trots detta känner jag mig svin trött! Jag fattar det inte....jag borde vara piggare snart men tydligen inte, och det börjar bli väldigt frustrerande att vara så trött hela tiden! =(
Så det enda som går att göra just nu är att hålla en tumme och hoppas hårt för att det släpper så man får lite ork tillbaka snart. Jag vill ha ork att göra saker som jag brukar göra. Speciellt nu när David snart fyller år, Theodor vill gå på bio med mig och så är det snart dags för advents pyntande samt lucia firande och så alla förberedelser inför jul och så nyår! =)
Och i år vill jag göra något riktigt roligt för det verkar som om jag för FÖRSTA gången på 10ÅR blir barnledig på nyårs afton. Och vi som par blir det för FÖRSTA GÅNGEN någonsin i HELA vårt förhållande!
Det ska bli mys...men bara om vi faktiskt har något att göra. Och jag måste säga att det efter alla år med planering och fixande inför ett roligt nyårsfirande vore jätte kul och trevligt att slippa det och bli bortbjudna för en gångs skull. För det är något som ALDRIG har hänt!
Det är normalt alltid vi som fixar med allting...så vi får se vad som händer! *hoppas på kul*
Men pessimistisk som jag är så tror jag inte det blir någon skillnad iår...antingen får vi dra ihop en fest eller så får vi sitta hemma själva! Och då vet jag hur den aftonen slutar...jag sitter här och älsklingen spelar kryss låda i vardagsrummet....för vi har såå svårt att hitta på saker själva och faktiskt sen hålla det...eller i bästa fall blir det att vi kryper upp i soffan och ser en film....vilket vi gör ofta så vore kul med något annat!
.
Nej!
Nu ska älsklingen åka för att jobba natt och David ska snart lägga sig så själv ska jag göra mig iordning för att lägga mig med! Är ju så himla trött så det behövs!
Så jag önskar er alla en riktigt god natt med underbara drömmar!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback