Usch!


Jag känner mig så fruktansvärt sliten just nu och känner mig verkligen febrig! =(
Det känns lite jobbigt för jag varken vill eller har tid att vara sjuk just nu, men man blir lite nervös när man känner sig "trött" i halsen och huvudet dunkar. Samtidigt som man känner sig varm men fryser lite.
Men jag hoppas VERKLIGEN att detta enbart är en biverkning av alldeles för lite sömn och alldeles för många cigaretter!!!
Lillan har kommit in i någon period då hon vaknar vid 5 tiden på morgonen och vägrar somna om! Vilket är ovanligt då hon alltid har haft lätt för att sova fram till mellan 7.30-9. Men alla barn har väl sina perioder!
Men just nu känns det inget kul då jag sliter ut mig och detta gör att ryggen värker och jag sover fruktansvärt dåligt. Så brukar mest vända och vrida på mig fram tills 3 tiden och sen somnar jag, och sen är det ju som sagt bara att gå upp vid 5 igen!
Och så här har jag haft det i en 3-4 veckor nu och jag märker att min kropp säger nej och inte vill. För fy helvete vad svårt det är att gå upp på morgonen och fy helskotta vad lite man har lust och ork att göra på dagarna egentligen.
Men det är bara att bita ihop eftersom barnen har lov och de behöver ännu mer uppmärksamhet mm.
Så jag tar ungarna, fixar med mat och disk samt ser till att hemmet ser någorlunda vettigt ut. De sista dagarna har man även hjälpt David mycket....väldigt mycket....och sen den lilla tid som varit över har jag ägnat åt Emilia och Juliette.
Älsklingen har varit trött han också tror jag för han har lyckats sova, trots hemmavarande barn, fram till mellan 8-9 varje morgon den här veckan! *skönt för honom*
.
Idag har det dock blivit lite mer att göra då man har planer till helgen!
Så jag har i alla fall kört diskmaskinen 2gånger, tvättat en maskin, torkat bord, bänkar och spis. Lagat lasagnette till mat samt bakat en cheesecake och ställt i frysen.
Sen har jag haft besök av AnnaKarin och Mini på lite prat, lek och fika! Trevligt som alltid! =)
Och så har jag hjälpt Emilia att städa på hennes tum (vilket tog över 1 timme) och sen nu när hon la sig ringde jag Hanna och pratade bort några minuter innan jag satte mig med ungarnas jultidningar och räknade ihop och fixade med beställningen över nätet!
Nu sover lillan, diskmaskinen går och Juliette kollar på tv. Om ca 40min kommer Theodor hem! *längtar* Och om ca 40min ska jag slappa framför tv:n till Grey's Anatomy. *sköööönt*
Är svin trött nu och hoppas innerligt att jag får sova bättre inatt och att vår lilla sötnos sover längre imorgon bitti. Jag behöver det!
Och det är ju inte direkt så att någon vänlig själ erbjuder sig att ta henne imorgon bitti så jag får sova några timmar till!?
Men någon av er kanske vill låna henne en natt?? *snälla, snälla, snälla*
......... ........ ......... .........
Eller kanske inte! *förstod nästan det*
.
Nä ni!
Nu ska jag plocka undan lite här hemma och hjälpa Juliette vid datorn innan hon somnar i soffan!
Men skriver säkert imorgon....några minuter lär jag ha över någon gång under dagen!
Hoppas ni får en underbar kväll och jag hoppas verkligen att ni sover gott....och vaknar torrt! :P
NATTI NATTI!!!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback