Var för besviken...


...för att skriva något mer i bloggen igår. Jag skulle försöka men hittade inte orden. Så jag struntade i det helt enkelt!
Dagen var relativt bra fram tills dess att jag insåg att vissa människor struntar i andra och går bakom ryggen på en. Jag blev så förbannad och ledsen över att en del beter sig så och att de inte tänker längre än näsan räcker.
Det är ju inte mig de straffar....men men....det verkar inte spela någon roll.
Men jag säger så här....hädan efter tänker jag behandla männsikor som de behandlar mig...så de som har mig som vän och tar mig förgivet borde se upp...ni kanske inte har mig kvar till slut!!!
Vänskap ska gå åt båda hållen. Ställer man upp så vore det skönt att få tillbaka ibland. Och det gäller på alla plan.
Om någon är elak då är folk snabba med att hämnas och ge tillbaka tusen gånger om.
Men om man ställer upp och alltid finns här och allt som kommer till som man gör för ens vänner...då kan de knappt ringa, uppskatta det eller "bjuda" igen.
Och attans om någon mår dåligt, är ledsen och vill prata med någon då är alla bortblåsta. :/ (eller kommer flera dagar eller veckor senare...och då är man kanske inte sugen på att prata om det)
Jag kanske är en sån människa som ställer upp FÖR mycket i alla väder?? Jag kanske borde sluta med det, för det verkar som om de som INTE är som mig har så många fler vänner och slipper sitta ensam ca 25/30, eller fler, dagar på en månad!?
Jag struntar i det nu...för ju längre tiden går och ju mer man märker av folks beteende desto snabbare inser man vilka man kan kalla vänner och vilka som bara väntar på ett tillfälle att förstöra!
Jag tänker inte älta detta idag på bloggen utan ville bara ge er en förklaring till varför jag inte skrev igår och även påminna er alla om att uppskatta de vännerna ni har som faktiskt är VÄNNER!!!
.
Tänkte mest skriva för att önska er alla en riktigt
Nu ska jag snart ge barnen, som inte redan ätit, lite frukost för att sen få dem klara för skola och dagis! Sen blir det att packa klart det sista och se till att jag har allt med mig.
För när jag lämnat lillan på dagis ska jag åka till mamma och tillbringa mina studietimmar hos henne för att få lite hjälp med studierna. Sen är det väldigt skönt med sällskapet!
Och ett stort plus i kanten är att jag får mat!! UTAN att behöva laga den! *slurp*
Så min förmiddag kommer bestå av att plugga, och just nu är det väldigt mycket skrivuppgifter så antagligen kommer jag komma hem sen och ha ont i fingrarna då min penna är alldeles för obekväm! =(
Sen blir det att ta bussen hem för att hämta lillan på dagis och ta emot de andra barnen. Och sen ska jag kolla på lite vinterkläder då vi har en del liggandes...en av mina "grannar" behövde så ska kolla om vi har några som passar.
Sen blir det nog rätt lugnt....eller ja, jag ska fixa med disken, skotta om inte älsklingen gjort det innan och så måste jag nog dra över med dammsugaren efter barnens pyssel igår kväll.
Jag hoppas ni får en underbar dag! Nu måste jag ge lillan frukost!
CIAO!!!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Kommentarer

Postat av: Mamma

Älskade dotter,

stå på dig. Om någon sårar dig ska du inte vara rädd att såra tillbaka. En människa har inte rätt att sätta sig på en annan människa, de vet oftast inte hur man har det.

Älskar er........kram mamma.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback