Denna helg snar slut.


Nu är snart kvällen här och det innebär att pojkarna snart kommer hem från deras pappa och så är det snart åter till vardagen!
.
Dagen har faktiskt varit helt ok. Förmiddagen gick åt till att fixa frukost, göra oss iordning, sitta vid datorn och så hjälpa Juliette lite vid datorn.
.
Sen bar det av mot stan för lite fönstershopping och andra ärenden. Så där var vi in på Panduro och handlade det sista jag behöver till granntjejen Elins present. Vi var även in på Intersport, Game och bokhandeln. Sen var vi till Café Royal och åt lunch med flickorna. det var mysigt. Och den "mysfaktorn" uppväger att bakpotatisen var snustorr och bara ramlade sönder. Var jätte besviken över att maten var så dålig, för det brukar den inte vara!
Efter lunchen blev det en sväng till Br-leksaker för barnens skull och sen lovade jag dem glass så då gick vi och köpte det!
.
Sen tog vi en tur ut till bergvik och kollade lite, men där blev vi inte långvariga. Så det blev att åka hem och alla verkade nöjda med "utflykten".
Själv tyckte jag det var väldigt skönt att komma ut bland folk lite som omväxling. <och jag har nog känt sista tiden att jag vill ut mer både själv och med familjen. även om vi inte gör så mycket eller handlar mycket så bara åka ut, gå runt och kolla lite och vara bland folk! Det kan man komma långt på mellan varven!
När vi kom hem gick Juliette direkt till bästisen och Emilia har precis gått ut. Älsklingen spelar dator och själv har jag fixat med Elins present. Så nu är den klar. Blev jätte nöjd och jag hoppas att hon också blir det på onsdag!
Tyvärr kom jag på när jag var klar att jag hade glömt två saker...så antingen får jag slå in dem för sig eller så får jag göra om det igen! Vi får se vad som händer och vad jag hinner....är ju ett par dagar kvar så.
.
Nu sitter jag mest här och uppdaterar lite i väntan på att komma på något annat att göra. Och så väntar jag ju hem killarna snart!
.
Jag hoppas att ni haft en lika bra dag som mig och min familj!

CIAO!!!



Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback