Helgen är här!


Sitter nu här och mest väntar på att barnen ska komma hem från skolan och att försöka hitta någon som kan hjälpa älsklingen ut till skåre för att hämta bilen. Vi lämnade in den imorse för service och den är nu klar.
Sen när man vet när man kan hämta den och hur snabbt barnen fixar sina rum så ska jag ringa mamma och göra upp när vi ska komma och byta barn med henne. Sen blir det att åka och veckohandla maten samt köpa present till lilla Märta som fyller på söndag. Imorgon blir det att gå dit på fika och gratulera henne!
Resten av kvällen kommer vi spendera med att vänta på att Daniel ska komma och hämta Theodor samt baka pizza med lill tjejen. Vill ju göra något hon tycker är kul när hon är själv hemma! :)
.
Dagen har varit väldigt lugn då älsklingen har sovit några timmar och inga barn är hemma. Så jag har passat på att kolla på fler Arkiv X avsnitt och har snart avverkat säsong 4 också! :)
.
Det är vad som varit och kommer vara under den här fredagen. Med andra ord inga speciella planer ännu och vi får se vad man kan komma på!
Önskar er en underbar och skön helg med era nära och kära! För det tänker jag ha!
.
Just ja!!! Fick ett underbart samtal förut och vill bara säga GRATTIS till det positiva beskedet! Skönt att väntan är över och att det löser sig! Jag är jätte glad för din skull! Älskar dig! *PoK*


CIAO!!!


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback