Kväll nu...


...och man sitter här och har verkligen SKIT tråkigt! :(
.
Maken sitter och spelar x-box i vardagsrummet, lillan sover, pojkarna tittar på maken just nu och Juliette sover hos bästisen Lollo.
Det är tyst och skönt men det finns verkligen ingenting att göra. Det går inget intressant på tv:n och se på några avsnitt av Arkiv X som brukar hålla mig sysselsatt går inte eftersom tv:n i vardagsrummet är upptagen.
Öppna en flaska vin och dricka fick jag som förslag på facebook och det skulle vara något om det inte vore för att älsklingen ska upp kl 4 för att jobba till kl 18 imorgon och en annan är själv hela dagen med barnen.
Och sen är det ALDRIG kul eller BRA att sitta och dricka ensam!!!
.
Så vad ska man hitta på en mörk höstkväll som denna må tro?
Vore skönt att ta ett glas cider och sitta i fåtöljen och bara läsa och koppla av men tyvärr har jag redan läst ut min ena nya bok och den andra är utlånad.
Boken var i alla fall super bra och kan rekommendera den varmt för de som gillar att läsa verklighetsbaserade böcker om barn som har det jobbigt!
Ingen "rolig" läsning men det är ju tyvärr sånt som sker i verkligheten och ju mer man läser om det desto mer lär man sig och någon gång kanske man själv ser "tecknen" och kan hjälpa någon som verkligen behöver det! Jag slänger in en bild på boken ifall ni blev nyfikna på den!
Och visst...det händer att jag läser gamla mellan varven men just nu är jag inte så sugen på det utan "suktar" efter något nytt.
Mys eller aktiviteter med barnen blev det tyvärr inga idag då vi satt i "samtal" med pojkarnas pappa i typ 3 timmar samt att vi fick oväntat...men JÄTTE TREVLIGT besök av herr Clarke. ;) Och sen var antingen barnen med kompisar eller ute...och nu är de inte intresserade längre.
Men det gör inget. de börjar bli stora och börjar komma in i den åldern när kompisar kommer först. Och det kommer ju alltid en ny dag så man hinner säkert göra något med dem en annan gång när de är hemma och har långtråkigt! :D
.
Jaja....tänkte mest uppdatera lite innan man sover för idag så ni får veta något nytt.
Jag önskar er alla en super trevlig lördag kväll!

CIAO!!!


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback