Missade...


...men så kan det vara ibland!
Tror det kan bero på att jag hade rätt fullt upp men plockning, disk, matlagning, sortera tvätt och sen hände typ det vanliga med att hämta lillan på dagis och se till att barnen åt mellanmål och kom i väg på sina fritidsaktiviteter.
.
När det var gjort var jag upp till frugan för att fira hennes dotter som fyllde tolv, stora tjejen nu ju!
GRATTIS ELIN!!
Det blev tårta och många tack för presenten. Alltid kul när de gillar det man köper. det svåra blir nog dock att komma på något nytt varje år.
Det började ju förra året med att jag gjorde en "plock"-låda till henne med godis, fika, dricka, tonårstidning, hårgrejor, lite smink m.m...
I år fick hon en välfylld låda med allt inom egenvård/hydien. Det var rakhyvlar, gel, snoddar, naglack, lotion, schampoo,  balsam, duscholja, nagelpiercing, nageldekorationer, nagelfil, bomullsrondeller, smycken och mycket mer!
Sen igår kväll så kom underbara Claes och mamma upp. Han skulle fila mina fötter lite till och så hade de hittat på "bus" och gjort upp planer för mig under kvällen.
Tyvärr var jag så himla trött och fruktansvärt torr att det inte blev något. Kände mig elak och otacksam men jag hoppas och tror att de båda förstod!
Oavsett vad så UPPSKATTADE jag tanken jätte mycket!! Jag blev glad även om jag nu inte nappade!
Grejen var att de skulle vara snälla så jag kommer ut lite och Claes hade då bestämt att jag och mamma skulle gå till Harrys och dricka några cider medans han sitter barnvakt. Och som om det inte var nog så skulle han betala! Jätte gulligt! Jätte omtänksamt!
Men det slutade med två drinkar i köket och prat med mamma medans han nattade mina huliganer! :) Det var skönt det med! Jätte skönt att slippa bråket för en kväll!
Egentligen skulle jag tagit ett långt och avslappande bad....men jag har inte ro att ligga så länge...delvis är det för litet och delvis blir det kallt :S
Men en hel trevlig och underbar kväll var det och jag var rätt avslappnad när jag sen gick och la mig!
Så än en gång! TACK så jätte mycket till er båda!!!
.
Ja ni alla vänner! Det var gårdagen! Nu skriver jag inget mer för stunden utan ska istället få iväg lillan till dagis och sen ta itu med dagens "sysslor".
Ha en bra dag trots blåst och regn!

CIAO!!!



Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback