Mörkt ute nu!


Nu märks det verkligen att det är höst. Kvällarna blir mörka snabbt och man kommer tillbaka till detta med att knappt våga låta barnen gå ute själva! :(
Dagen har varit rätt ok men ganska lång! Förmiddagen gick mest åt till internet, matlagning, disk och tvätt. Typ det gamla vanliga! Sen såg jag och älsklingen ett avsnitt av Arkiv X innan han skulle åka till jobbet och jag skulle hämta Emilia.
.
Eftermiddagen bestod mest av tvättning, sortera tvätt, vika och lägga in den. Åt bullar med barnen också eftersom det är KANELBULLENS DAG!!! :D Det var gott!
Efter det var det mer disk, kaffebesök och hjälpa Theodor med Facebook. Sen har det inte hänt så mycket egentligen. Theodor och jag hade en halv mysig pratstund förut och nu på kvällen har jag mest fixat och dolat med att plocka undan och små städa....det vanliga!
.
Just ja! Måste berätta en rolig sak. Efter dagis satt Emilia och byggde en "trappa" med sitt lego. Den var jätte lång, men tyvärr gick den sönder så fort hon försöker lyfta den för att hon lyfter i ena änden! Och JÖSSES vilken arg unge jag hade då! Hon satt och skrek på golvet i sitt rum så tårarna sprutade för att det inte gick som hon ville. Jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta. Det lät hemskt men samtidigt var det väldigt kul. Tänk att lite lego kan göra en tjej så förbannad! *hihihi*


Ja se dessa barn! :)
.
Det är dagen i korta drag. Nu väntar jag bara på att barnen ska bli klara och lägga sig så jag kan ta en dusch och sen blir det att slappa framför tv:n till C.S.I! Det är ett program jag verkligen gillar mycket!
Hoppas ni alla haft en underbar dag och att er kväll blir lugn och fylld med mys i höstmörkret!

CIAO!!!



Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback