Födelsedagen....


Så var den här födelsedagen över för i år med! :)
Förmiddagen var rätt lugn men samtidigt lite långtråkig då internet brakade och man gick här och inte visste riktigt vad man skulle göra. Men allt går bara man vill. :D
Sen kom barnen hem och man både fick något att göra samtidigt som man blev jätte glad. De två "små" skolbarnen fick hem provbilderna från skolfotograferingen och de blev såååå himla fina!!!!! Jag är super nöjd!
Och sen var det ju presenter, fika och besök. De som kom över idag för fika var frugan med barn, mamma, Claes och så Tine & Harald med barn. Marinette var även över en sväng på förmiddagen och pratade bort en liten stund! :D
Så med min älskling och barnen (en familj på 6 pers) blev det en hel del folk. :D Mysigt som attans!
Älsklingen och flickorna bakade en tårta till mig igår medans jag var på föräldramötet. Den var super god och jätte fin. Tyvärr hann jag inte få någon bild på den då det bara sa "slurp" så var den slut! :s Men det gör inget...de är ju till för att ätas! Tack så jätte mycket för tårtan! Jag uppskattade den jätte mycket! Älskar er!!!
Har inte så mycket att skriva så tänkte jag lägger in bilderna och skriver en liten snutt till varje bild.
Bild nr 1: Ett jätte fint hjärta i trä som Theodor har gjort i träslöjden. Det är såå himla fint och gulligt! Tack underbaraste Theodor! Love You!
Bild nr 2: En jätte fin bukett som går i höstens färger kom med blommogram från svärmor! Tack så mycket!
Bild nr 3: En super bra bok som jag faktiskt tänkte köpa av barnen nu när den fanns med i Jultidningarna....men underbaraste frugan såg den och tänkte direkt på mig! Jag är super nöjd över den här boken! Så tack frugan!!!!
Bild nr 4: den här fina ringen fick jag av älskade David! Den är jätte fin och jag är jätte glad över den! Tack älskade son! (För vilken tjej gillar inte att få smycken i present?? :P  ) Love you!
Bild nr 5: Gulligare kan det inte bli! Min prinsessa Juliette har köpt "me to you" mörk choklad till mig!!!! Jag ÄLSKAR choklad! Tack gumman! Love you!
Bild nr 6: Åh.... :D Ännu mer gulliga saker. Den här fina vita chokladen från "me to you" fick jag av min ängel Emilia. Ska bli sååå gott! Tack gumman! Love you!
Bild nr 7: Ett jätte fint kort jag fick av frugans dotter Elin. Det är jätte fint! tack så jätte mycket Elin! :D
Bild nr 8: En present till jag fick från David. Det är en tyg väska som han sytt i slöjden! Den är jätte tuff och snygg! Tack så jätte mycket för den här med David! Love you!
Bild nr 9: En godisskål!!! :D :D :D  :D Tack mamma! Vad är bättre än godis egentligen?? Älskar dig!
Bild nr 10: Jätte fin bukett i rosa som jag fick av min Claes! Bättre killkompis får man nog leta efter! Tack så jätte mycket! (puss i ljumsken :P )
Ja ni...det var bilderna och en liten "snutt" till dem så ni vet vem jag fick dem av!
Och jag måste tacka alla för uppvakningen på min födelsedag! Jag uppskattar det jätte mycket!
Och ett extra tack till mamma också för tårtan hon bakade till mig! Den var lika god som alltid och nästan helt slut den med! Tack mamma! Och du...JAG ÄLSKAR DIG!!
Så kort och gott: Tack ällihopa för en jätte bra födelsedag och för alla fina presenter! I LOVE YOU ALL!!!

Ja ni! Det var allt jag hade för idag! Och jag hoppas att ni haft en lika bra dag som mig!
Ciao!


Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Kommentarer

Postat av: Mamma

Varsågod min älskade dotter du förtjänar att ha en bra dag. <3


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback