Myskväll på hög nivå :D


Gårdagen var helt underbar. När barnen hade åkt så tog jag ett bad med levande ljus och en bok som jag fått låna av underbaraste frugan! Läste inte så långt men längtar redan efter att läsa resten. :P

Efter badet blev det en dusch, lite kläder, smink och fixa håret. Sen hann jag inte längre innan grannarna Marinette och Linus kom på en fika och för att hämta en film de ville låna.
Det var en trevlig pratstund i lugn och ro utan några ungar som avbryter med pladder eller bråk. (De är också barnlediga)
När de hade gått blev det att börja med den där underbart goda maten....den blev super god! Och självklart tog jag ett glas vitt till detta. Det var riktigt gott! Kändes nästan lite extra vuxet och avkopplande. :)
Sen blev det lite dator medans min underbara make gjorde sig iordning för bion. Och ja vi såg Trollkarlens lärling och den var riktigt bra!!! I vissa scener var effekterna så uppfriskande att det vibrerade i golv och stolar....det är såååå underbart med hela bio effekterna!!! :D
Sen började resten av myskvällen....vi åkte hem och satte på en thriller/skräck film som heter Hierro....men jag vart jätte besviken på denna för jag tyckte inte det var varken thriller eller skräck. Så man satt mest och väntade på när man skulle bli skrämd....men ingenting hände. :(
Men mysigt var det ändå att gosa bredvid älsklingen och klia honom på ryggen under tiden.
Filmen var slut typ vid 00.30 så då gjorde vi oss iordning och gick in i sovrummet.....sista gången jag kollade på klockan var den 01.45 och sen vet jag inte när vi somnade.
Så gårdagen var en helt underbar dag och ännu mer underbar kväll.!!!



Så nu ska vi försöka ta tillvara på de sista barnlediga timmarna innan det är dags att hämta våra prinsessor!! Vi får försöka göra det bästa av situationen med tanke på att det är jätte grått och mulet ute och regnet verkligen ÖSER ner. :( Men något kommer vi säkert på så får väl uppdatera bloggen en gång till senare!


Nu ska jag ge mig och gå tillbaka till soffan till älsklingen. Men jag hoppas verkligen att ni får en underbar lördag!

Ciao!


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback