Dåligt med inlägg....


Hej alla läsare!
Vet att jag varit dålig på att uppdatera bloggen. Delvis hade jag en hel del att göra igår samtidigt som det dök upp lite annat!
Men nu är jag i alla fall tillbaka, och jag hoppas att det håller i sig lite. =P
.
Gårdagen gick rätt fort då jag höll mig sysselsatt. Som vanligt började dagen med att få barnen klara för skola och dagis och sen blev det hem för ringa en del samtal.
Jag började med att ringa till Familjehuset, där vi var förra våren på en föräldautbildning, men då de inte var tillgängliga lämnade jag ett meddelande om att de ska återkomma. Dock har de inte gjort det ännu så väntar med spänning.
Sen blev det ett samtal till föräldratelefonen på BRIS för rådgivning och tips om var vi kan vända oss för att söka hjälp då vi nu anser att vi inte klarar av detta själva längre. Med den killen pratade jag i nästan 40min och fick en del tips och råd samtidigt som man kände sig lite förlamad eftersom jag aldrig pratat med en okänd människa på det viset!
Men kändes lite bättre efteråt i alla fall även om jag samtidigt kände mig lite bortkommen och vilsen och just då önskade att jag inte var ensam hemma! =(
Men just idag känner jag mig fortfarande ledsen och besviken över att allt gått så himla långt. Jag känner mig maktlös och önskar så hett att alla hade det så himla mycket bättre! Men någon gång kommer vi förhoppningsvis dit, jag tänker kämpa och jag ger ALDRIG upp hoppet om något av mina barn! För jag älskar dem mer än livet självt och jag kommer som sagt ALLTID finnas här för dem och ställa upp så gott jag kan och oavsett vad!
Efter detta blev det mail till en lärare och sen ringde jag pappan och uppdaterade honom innan jag ringde underbaraste Elle för lite uppdatering och känsloprat! *det var gött*
Sen hann jag inte mycket mer för då kom Anna-Karin på kaffe besök och det var jätte trevligt och samtidigt väldigt skönt att tänka på något annat en liten stund. Tack för besöket och jag hoppas vi ses snart igen!

Sen var klockan så mycket att jag var tvungen att springa till dagis och mötte då Angelika utanför dörren, de skulle komma till oss efter dagis för en lekträff. Så de väntade på oss ute och sen var vi ute ända fram till ca 17 tiden. Det var riktigt skönt att sitta ute och fika och umgås. =)
Så då gick jag in och övertog ansvaret av "vakt" av "olydigt" barn så älsklingen kunde gå ut och sparka fotboll med Theodor.
Under tiden de var ute hjälpte Juliette mig att rensa bland alla skor i förrådet för att vi skulle få en koll på vilka som behöver skor och vad för skor de behöver. Efter det blev det en kort "träff" med Malin, hon fick alla skor efter pojkarna.
Och sen följde Juliette med mig till kvantum med bussen för en storhandling. Dock missade vi bussen med en minut (irriterande) men vi kom dit och det var så himla mysigt att prata med henne ensam och bara få vara! =)
Sen när vi var klara fick hon en glass (sshhh....säg inget till de andra barnen), för att hon var så duktig och hjälpsam, i väntan på att älsklingen skulle komma och hämta oss och alla kassar! *gött att det är gjort*
Hem för att packa in alla varor! Tack David och Theodor för hjälpen med det! Uppskattar det massor! =)

Efter det tog jag en halvtimme ute i kylan på altanden och pratade lite med Elle då hon kom förbi för att lämna pengar. Och efter det satte jag mig äntligen ner en liten stund och passade då på att kolla fejjan, skulle då även blogga, men såg en väninnas statusuppdatering och sket i bloggen för att ringa henne istället, medans älsklingen värmde goda pizzor i ugnen, för att kolla hur det var och vad som hänt och så självklart om det fanns något alls jag kunde göra, som komma över? Eller bara prata?
Men hon väntade sin bästa vän så hon slapp vara själv så då sa jag att jag kommer i morgon (idag då) för att kolla om jag kan göra något. Och sa till henne att ringa mig om hon behöver prata. Jag är kontaktbar dygnet runt!
När vi hade slutat prata hade jag svårt att släppa tankarna kring henne! Jag vet vad hon går igenom och vill hjälpa så mycket jag kan! Det är sådan jag är....jag ställer ALLTID upp för mina nära och kära så gott jag kan! Önskar ibland att jag kunde ställa upp mer...men jag gör mitt bästa.
Sen var det äntligen dags för pizza och så självklart lite Criminal Minds på tv:n med älsklingen!
Insåg då att jag var svinhungrig då jag missade frukosten pga alla samtal och sen missade lunchen då jag varken hade matlust samt att jag hade så trevligt med Anna-Karin! Och sen hann jag inte äta under eftermiddagen heller eftersom det blev in, rensa och sen åka och handla!
MAAAAT (Så tänkte jag)!!! Och vips så var pizzan slut! =P
Var länge sen jag åt med så god aptit och så snabbt så jag måste varit riktigt hungrig! =)

Sen gick älsklingen och la sig och jag kysste honom god natt för att lägga mig på soffan och kolla på lite mer tv....men kunde inte koncentrera mig då tankarna flög ordentligt efter alla samtal angående mitt barn samt att tankarna vandrade iväg till min vän! *tänker på dem massor*
Så struntade i tv:n för att renskriva de sista ordersedlarna åt David. Skrev även en hel del på "vår egna checklista" inför leveransen sen, men fick väldigt ont i rygg och nacke efter en stund så fick lov att lägga bort det.
Gjorde mig då iordning för natten, la mig i soffan och kollade mer på tv och insåg då att klockan var mycket, långt efter 01, så somnade äntligen rätt fort och vaknade av mobilen som stod på väckning kl 6 imorse...blev så skraj att jag höll på att ramla ur soffan! *asg*
Och då var det bara att pallra sig upp, dock gick det trögt eftersom jag var så förbannat trött, men så fort jag kom upp och fick i mig lite vätska och en cigg så släppte det (lite i alla fall). =)
Och sen kom barnen upp efter varandra och det blev en lugn och mysig morgon med glada barn som busade och var snälla emot varandra samt massa underbart små prat mellan mig och barnen! *mysigt som fan*
Sen blev det att göra mig och barnen klara och för första gången på flera månader (under veckodagarna) så åt jag frukost med barnen! *gött*

Sen gick jag och lämnade på dagis, pratade lite med en granne på vägen tillbaka och sen hämtade jag soporna och gick ut med dem på vägen till min väninna.
Och fram tills typ nu har jag varit hemma hos henne och pratat, lyssnat, kramat och lekt med hennes barn! Vi drack lite kaffe inne, och sen gick vi ut med barnen och där drack vi kaffe, småpratade lite och så byggde vi jättefina tårtor och sandslott!
Det var jätte trevligt, men dock väldigt tråkiga omständigheter!
Jag nämnder inga namn, för när du läser detta så vet du vem du är....men vill bara säga att RING om det skulle vara något, eller inget! Jag finns här och ställer upp! Både för att lyssna, passa barnen eller bara vara! Tveka inte att höra av dig! *kramar om dig hårt*

Och nu sitter jag här och har precis gett er en redig uppdatering av bara en och en halv dag och börjar fundera på om inlägget är lite väl långt. Men samtidigt är det så här det varit och vill inte utlämna något även om vissa delar är så tråkiga och vardagliga att ni kanske tröttnat. Men detta är mitt liv och jag älskar mitt liv! =)
Men nu då?
Vill ni veta vad som händer idag?
Kanske, kanske inte....men drar det lite kort (om jag vet hur man skriver kort). *asg*
Men nu är det i alla fall rätt lugnt fram tills dess att jag ska hämta min lilla gullunge på dagis. Jag ska försöka fixa lite lätt lunch (då jag är hungrig och återfått en del av matlusten) och sen ska jag plocka undan lite, skriva klart översikten på fröbeställningarna och städa det jag hinner samt rensa ur ena byrån i hallen (vår skrotbyrå).
Sen i eftermiddag efter dagis ska vi göra våran "hederliga" fredagsstädning och förbereda inför kvällens fredagsmys.
Måste be Juliette hämta Bambi filmen hos Angelika, då hon var snäll och gav den till mig pga att hon hade fått dubletter (Tack så jätte mycket vännen), sen ska vi ha fredagsmys med lillan och då självklart se Bambi.
Sen när hon lagt sig ska vi förbereda inför Talang! =)
Och ikväll ska vi baka pizza! *yummie*
Och strax innan Talang ska älsklingen min vara vid tågstation för att hämta sin mamma, hon kommer över helgen för att kolla på två lägenheter i morgon! Ska bli kul att träffa henne igen. =)
Annars har vi inga planer för dagen alls. Skulle vilja ta med mig barnen till stan för att inhandla lite skor mm, men samtidigt kan det vara lite skönt att ta det lugnt! Det behövs mellan varven! =P
Så det var väl "rätt" kort om dagen, eller vad säger ni?
Men nu ska jag vara snäll emot er och sluta skriva för att börja göra lite nytta här hemma. Ska nog börja med lunchen då magen kurrar rätt friskt! =P
Sen blir det städning!
Önskar er alla en super bra dag!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback