Hejsan!


Ja, jag vet!
Det var ett tag sen jag skrev. Detta med att komma igen verkar inte gå något vidare för min del! Men tyvärr har det varit lite annat som varit viktigare så jag har inte haft tid eller ork till att skriva!
Men nu ska jag försöka ge er en uppdatering innan jag ska hämta lillan på dagis!
De sista två dagarna har varit rätt lugna men ändå inte. Söndagen sov jag några gånger mellan varven och när jag var vaken blev det bara lättare saker gjorda så som matlagning och det nödvändigaste. Annars blev det soffhäng och film för min del!
Gårdagen var rätt lugn den med!
Allting började som vanligt med barnen som ska göras klara för skola och dagis. Sen blev det lite viktiga telefonsamtal samt frukost innan jag tog cykeln till Anna för massor av kaffe och prat!
Hjälp vad jobbigt mina luftrör tyckte det var! =P
Sen var det dags att åka till skolan för ett möte med Theodors fröknar för en uppdatering av lite saker vi disskuterat över telefon, och det verkar vara bättre nu så det var ju skönt att höra! =)
Sen blev det raka vägen hem, och det doftar ljuvligt!!!
Älsklingen hade bakat kladdkaka och vispat vaniljsås tillsammans med flickorna!
Så eftermiddagen bestod av lite sopning av altanen samt fika med vännerna på gården! *mys*
Och vädret var ju helt underbart! Solen sken och det var nästintill vindstilla så man satt ute och bara njöt av den underbara vårvärmen! *love it*
Sen tog jag lite egentid med Emilia så vi planterade lite frön som jag fick med tidningen "Hus & Hem", i brevlådan, det var "Roseskära". Ska bli kul att se om det blir något av dem eller om jag tar död på dem som med allting annat! *fniss*
Sen var det kvällen och det var dags för alla kvällsbestyr och få barnen isäng. Och när det väl var avklarat så tog jag mig mat och satte mig framför datorn och kollade på gamla avsnitt av "Våra bästa år" och bara slappade.
Sen åkte älsklingen till jobbet och jag bänkade mig i soffan för att kolla på CSI....och somnar....SOM VANLIGT! *suck*
Vaknade mitt i natten av att det var varmt så tog av mig kläderna, borstade tänderna mm och la mig igen och sen vaknade jag vid 6 imorse och var PIGG! *underbart*
Så dagen idag då?
Ja ni, det har inte varit mycket. Fixade barnen och lämnade på dagis, hem för att ringa lite samtal och äta frukost och sen gick jag till Angelika för lite kaffe och massor av prat.
När jag var där ringde min läkare och vi pratade lite om mina prover, min astma samt friskvårdstestet och remissen till Torsby, så nu får vi se om det händer någonting där eller om det ska fortsätta stå still väldigt länge till! *vill att något ska hända NU*
Sen var det hem, då Angelika skulle till Konsum med en kompis för att fixa lite och då passade jag på att kolla tvätten samt ringa Elle för att prata om kvällen. För det är ju tisdag och åter dags för vår efterlängtade och underbara TJEJKVÄLL!!! *sweet*
Sen har jag fixat lite lunch och ätit det framför tv:n till dagens avsnitt av "Hem till gården" och bara slappat fram tills dess att jag satte mig här för att uppdatera lite åt er läsare!
Och nu har jag uppdaterat er på mitt sista 1,5 dygn och har egentligen inte så mycket mer att skriva då klockan tickar och jag ska hinna fixa lite mer här hemma innan det är dags att hämta min lillälskling!
Har lite andra planer under eftermiddagen med flickorna så bra om jag inte har för mycket kvar att göra här hemma....samt att jag kanske borde uppdatera min andra blogg lite med....dock börjar jag fundera på om den är onödig då det är svårt att skriva på två ställen samt att det är ungefär samma läsare där som här, så börjar fundera på att ta bort den och ta allting i denna istället!?
Ha nu en bra dag och gör som mig och håll en tumme för att solen hittar fram idag med....dock ser det mörkt ut!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback