Snart vardag igen!


Men det gör absolut ingenting då helgen har varit helt underbar och vi har hunnit med så himla mycket roligt! =)
Tidigare i helgen vet ni ju redan vad vi gjort. Men kan meddela att det blev ingen film igår för jag somnade innan vi ens hade valt någon! =S
Men fick en rätt skön sovmorgon då jag vaknade närmare halv 9 av mig själv, dock hade jag sovit dåligt under natten då ryggen bråkade samt att det var väldigt varmt i sovrummet!
Men nu känns allt mycket bättre! =)
Sen var morgonen väldigt lugn då vi bara hade ett barn hemma, och hon kollade film på sitt rum så frukosten serverades inte före 9.30. *skönt*
Innan dess hann jag t.om ringa mamma och prata en bra stund i lugn och ro! *sweet*
Så imorgon har vi bokat upp oss på en bakträff....detta innebär att hon kommer så snart hon kan under morgonen/förmiddagen så ska vi baka en hel del! =)
Sen efter frukosten blev det kläder och tandborstning så vi kunde gå ut. Så vi alla tre hjälptes åt med att kratta och sopa hela framsidan och gjorde riktigt fint. det tog sin lilla tid men det var det verkligen värt!!!Nu ska vi bara fixa lite jord och ett cykelställ! *gillar*
Sen när vi var klara bjöd grannarna på saft och kaffe....och det var riktigt gott och välbehövligt efter vårt "hårda" arbete! *fniss*
Sen blev det åter ett samtal till min mamma innan jag bytte kläder och borstade håret samt packade min väska för att haka på Tine ut till Ikea för en shoppingtur!
Och jösses vad skönt det var att gå där utan barn! Man kunde ta det lugnt och verkligen kolla på sakerna! *gött*
Blev inte så mycket, och oftast har det en förmåga att gå på över 100okr, men inte idag! Men blev lite handdukar, korgar, lådor samt påsar och dynor. Lite smått och gott som vi behöver och lite smått och billigt som piffar upp allting lite extra! =)
Efter Ikea blev det raka vägen hem. Älsklingen satt då ute och pratade med några grannar så jag lämnade in kassarna och gick till honom och pratade lite innan mamma och Claes kom. Han ville visa upp sin nya fina bil samtidigt som han lämnade färg och penslar till mig och jag bjöd dem på kaffe!
Tyvärr var jag tvungen att äta under tiden de var här och jag hatar att äta när man har gäster och det inte räcker till alla! Men kanske lika bra jag vänjer mig om jag ska göra en GPB, då måste jag ju äta oavsett vad (så får börja öva lite redan nu=)! =P
När de hade åkt gick jag ut på gården och pratade med grannkärringarna innan jag tog itu med att fylla blomurnorna med sand och ris för att sen dekorerea dem med fjädrar och ställa på framsidan! *blev fint*
Efter detta blev det in för att kolla läget, ta en avkopplingscigg, innan jag gick ut i förrådet och hämtade in vårt gamla fula och slitna lilla utebord för att sen ta min färgburk och en pensel och målade vårt bord (som vi sen ska ha fröer och planteringsverktyg under) och blommor på!
Efter detta kom Theodor hem, David kom tidigare med Jonna, så passade på att prata lite med Daniel om hur helgen hade gått och lite sånt, innan jag gick in för att plocka undan och se till att barnen gjort sina sysslor och blir klara för natten! =)
Och nu sitter jag här och funderar över vad man ska hitta på mer under veckan som kommer!?
Men det kommer jag säkert på senare....jag hittar alltid på något! *hehe*
Har i alla fall varit underbart med detta vädret och jag hoppas verkligen att det håller i sig så man kan fixa med allting man vill och verkligen få det fint ute!
Nä...nu ska jag göra mig själv iordning för att mysa i soffan med älsklingen framför en gammal film, innan det är dags att sova för att ladda batterierna inför morgondagens aktiviteter. Så med detta vill jag önska er en riktigt trevlig kväll och jag hoppas ni får mycket skön sömn sen, så återkommer jag mer imorgon!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback