Färdiga! *pust*


Åhej å hå!
Det tog verkligen hela dagen att bli klar!
Visst då blev fikapausen väldigt mycket längre än jag hade planerat, men samtidigt så gjorde barnen sina delar av städningen under den tiden, och jag hade inte kunnat göra mer för stunden ändå! =/
Muffinsen barnen bakade var jätte fina och smakade smarrigt värre! =D
Så min check-lista är ÄNTLIGEN fullbordad! Och eftersom det är klart så visar jag bara de sista punkterna, som jag skrev innan. Kan ju tillägga att jag även har krattat på baksidan....det behövdes.
Men fy helskotta vad vårt gräs växer, knappt en vecka sen vi klippte det och det är verkligen dags igen....egentligen var det nog dags för hela 3 dagar sen om man kollar längden på det! *suck*
  • Emilia städa upp på rummet - Check!
  • Pojkarna dammsuga på sitt rum - Check!
  • Flickorna dammsuga på sitt rum - Check!
  • Dammsuga uppe och nere - Check! Check!
  • Skura kök, vardagsrum, hall uppe, badrum och duschrum - Check! Check! Check! Check! Check!
Så det känns i alla fall väldigt skönt att det är klart för den här gången! =)
Nu väntar vi nog mest på att kvällen ska börja (=att barnen lägger sig). ;P
Men samtidigt har vi väntat sen strax efter kl 16 att en kille ska höra av sig, han skulle hjälpa oss med att byta multirem på vår bil.
Men än så länge har vi inte fått tag på honom, han svarar inte när vi ringer och han ringer inte tillbaka. Och nu är klockan snart 19 och vi har barn som ska nattas och min älskling ska upp kl 04 imorgon bitti för att jobba extra. =S
Och misstänker att det blir väldigt sent med bilen eller att det inte blir av alls!
Blir lite irriterad och besviken...
Har man gjort upp en sak så kan man höra av sig i alla fall. Eller så kunde han sagt efter ett visst klockslag istället för efter jobbet!?!?
Visst, vi kanske tolkade "efter jobbet" som alldeles för tidigt, men ändå....om han ska skruva och ta ur motorn mm så kanske det är bra om det inte är för mörkt ute! Eller har jag helt fel?
Jaja....vi får väl se om han hör av sig eller om det skiter sig. Vi får väl i värsta fall försöka hitta någon annan som kan göra det. Det är ju inte vi som förlorar "lön" på det så! ;P
Nä! Nu ska Juliette packa lite för att sova över hos grannarna och Emilia sitter och äter för att sen ta kvällen. Så undrar vad man ska hitta på nu då? Eller under kvällen?
Älsklingen ska väl lägga sig om ca 2-3 timmar så vi hinner inte så jätte mycket!
Men det kommer fler dagar så ingen panik över det inte! =D
Vad ska ni hitta på ikväll då? Några roliga planer eller ideér? Dela gärna med er!
Vad tyckte ni om tävlingarna då? Något av intresse eller skulle ni vilja ha andra tävlingar eller något helt annat? Kom gärna med era åsikter!
Nä...ska avsluta nu så ha en super trevlig kväll allihopa!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback