Rolig kväll och god morgon! :)


Ja ni!
Kvällen igår blev inte riktigt som jag hade planerat. *fniss*
Fast då kan jag ju erkänna att jag inte hade planerat något alls för kvällen med tanke på att min stackars älskling lägger sig tidigt för ett 12 timmars pass på jobbet, idag.
Men men....efter att jag kollat över det jag inhandlade igår till min kommande hemliga resa så kom Tine över och vi pratade lite och "vips" så satt jag och Tine med en drink i handen från hennes make! =D
Och "VIPS" så blev den drinken till 7 eller liknande!
Behöver jag avslöja att de var riktigt goda? *hahaha*
Sen så pratade Tine lite mer med mig igår om min "tack-present", då hon hade sagt att jag skulle följa med henne på massage eller någon annan spa behandling som tack för all hjälp med deras bröllop. Jag är såå glad över det och överraskad samtidigt som jag tycker det är mer än vad jag hjälpte till!
Tror det beror på att jag är så ovan att bli tackad av mina vänner när man ställer upp! *fniss*
Men men....det jag skulle komma till var att jag vill göra en nagelförlägning som hon gjorde till sitt bröllop och underbara Tine säger att jag får välja om hon ska betala naglarna eller om jag vill ha massagen med henne.
Vad ska jag välja??????
Massagen vore roligast då det är en sak som jag ALDRIG skulle göra "för mig själv", men samtidigt skulle det vara såååå roligt att göra en nagelförlägning innan jag åker till stockholm.
Vad skulle ni välja?
VS
Jaja...idag såg det lite soligt ut när jag kom upp, men nu ser det ut att mulna på lite igen. *suck*
Under förmiddagen nu kommer min granne Malin på besök, då ska vi dricka kaffe och töla lite. Sen blir det väl att fixa mat (om barnen är hungriga då) och under eftermiddagen skulle jag vilja hitta på något litet med flickorna då detta är sista dagen på sommarlovet!
Imorgon är det tillbaka till vardagen! *wieee*
Så jag vet inte....någon som är sugen på att följa med och hitta på något?
Kanske spela minigolf i Mariebergsskogen (om de fortfarande har öppet, kanske ska kolla det :P) eller åka till I2 och kolla läget då det är marknad där???
Hjälp!! =P
VS
Nä!
Ska avsluta nu och se om jag kanske kan få i flickorna och mig själv lite frukost! Men jag hoppas ni får en riktigt bra söndag!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback