Allmänt!


Hej på er!
Jag vet...jag har varit väldigt dålig på att skriva de sista dagarna. Men tänkte ta det mesta i ett inlägg! Men som jag skrev här om dagen så har det inte hänt så där jätte mycket under veckan som gått.
Emilia har lekt lite....hon hittade en av älsklingens trasiga strumpor och använde den som armvärmare! Sååå fint! =)
Sen har jag lekt sjubarns mamma då jag har haft Malins tre yngsta en morgon och gett dem frukost och lämnat på dagis/skola. Hon är nu äntligen hemma igen och mår bra!
Jag är så glad för din skull och jag hoppas du vet var jag finns om du behöver hjälp med något eller avlastning! Jag ställer gärna upp om jag kan! =)
Jag var upp till henne idag för att hälsa henne välkommen hem...utöver banderollen som jag och Elin pysslade härom kvällen...och det var underbart att se henne så pigg.
Och jag blev så rörd!!
När jag skulle gå hem så fick jag en ljusstake av henne som tack för hjälpen med barnen! Den är super fin men vännen....du hade verkligen inte behövt köpa något. Vi ställer så gärna upp i den mån vi kan! Men jag är jätte glad och uppskattar den jätte mycket. Har redan ställt upp den i vardagsrummet och den ska allt få tändas ikväll! =)
I går var jag in till grannen och drack lite kaffe, kändes som om det behövdes efter allt skräp vi var till tippen med. =P
Och M hade fått ansiktskritor som hon och Emilia ville måla med...tyvärr har jag ingen bild att visa er på hur fina dessa två små flickor blev, men Emilia målade mig och det har jag bild på så ni får väl se den istället...och så kan jag vara den som fular mig lite! =P
Igår kväll hade vi mys med flickorna. Juliettes kompis var med också. Vi åt varma mackor och kollade på oliver och gänget! Emilia fick välja film och jag har en känsla av att hon gillade den filmen då det inte var allt för länge sen vi såg på den!
Hon fick även hjälpa till att göra varma mackor...och jösses vad mycket pizzakrydda hon hällde på både sin egna och en av älsklingens! (han gillade det inte)
Inte lätt att vara liten, det är ju svårt då att hälla krydda och man vet ju inte hur mycket det ska eller bör vara, men hade hon kollat på de som jag hade hällt på så kanske hon hade haft en hum....på bilden här nedan så ser man i alla fall lätt vilka det var hon kryddade! =)
Efter film och mys med flickorna så gick de båda och la sig. Tror de var trötta. Älsklingen kollade lite tv och spelade medans jag själv fastnade på ansiktsboken med Mahjong. =/
Vissa dagar spelar jag inte alls och vissa dagar har jag jätte svårt att slita mig, igår var en sådan dag där jag verkligen inte ville sluta. Men tillslut insåg jag att jag var tvungen att lägga mig och få lite skönhetssömn med! =)
Så gjorde mig iordning och gick in och la mig bredvid min sovand make och kollade på tv, somnade inom 30 min och vaknade efter alla andra imorse! *lyx*
Och nu under dagen som varit har vi fixat med frukost, varit och inhandlat lördagsgodis med flickorna och så har jag städat köket och plockat undan lite här och var! *skönt*
Sen följde jag med Juliette till hennes kompis då hon skulle äta där och följa med dem på bio och sen gick jag upp till Malin....efter detta blev det mat och packning! =)
Jaja....här har ni lite kort och gott om vad som hänt under veckan i kanske lite roligare form än det sista inlägget. Och jag ska försöka komma tillbaka och skriva bättre och mer som jag gjort innan!
Har bara inte haft någon lust och då har jag helt enkelt struntat i det, men samtidigt så är det lite tråkigt när jag inte skriver....så lovar att försöka bättra mig!
Ha nu en fortsatt bra lördag!
.
*CIAO*

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback