Dagen bara...


...försvann!
Delvis tror jag det beror på att alla sov till mellan 10-11.30 så många timmar bara flög bort där under förmiddagen!
Sen har barnen umgåtts med Emil och Adam resten av dagen mest på sina rum, eller hos dem och själv har jag spelat massor, massor, massor av wii med min älskling!
Så det enda nyttiga vi egentligen gjort idag var att fixa mat, gå ut med sopor och ta disken! *helt underbart*
Det var nog välbehövligt med en riktig slappar dag för oss allihopa tror jag, sen är det så himla lätt att ha det när det är så himla tyst här hemma!
Vilket fortfarande är väldigt skönt men samtidigt saknar jag allt mina älskade flickor väldigt mycket!
Och hur tyst och skönt det än är här hemma så kommer jag vara super glad åt att ha dem hemma på onsdag när de kommer hem! =D

Nu sitter jag här i min underbart mjuka och sköna soffan och njuter av tystnaden, ensamheten och skenet från tv:n, då maken har lagt sig (pga att han ska upp kl 4 imorgon för att jobba ett 12 timmars pass) och pojkarna har blivit bannlysta till sina rum för natten! =)
Och allting känns så fridfullt och underbart, det enda som stör och irriterar är den här förbannade tandinflammationen som tyvärr inte verkar vilja ge med sig! =(
Idag har det börjat svullna igen vilket känns pissigt värre då jag enligt medicinförpackningarna tar min sista dos imorgon bitti! Vad i helskotta ska jag göra sen??
Jag har inte direkt lust, eller råd, att ringa tillbaka imorgon för en ny akuttid, eller vänta till på måndag för en vanlig tid!
Det känns inget kul alls att den inte vill försvinna eller att behöva punga ut med flera tusen enbart för att få mera pencillin! *suck*

Men men....har ingen lust att låta en sådan grej förstöra min tystnad och egna lilla stund så tänker försöka skaka av mig det och tänka på något bättre och roligare...det löser sig alltid på något vis....gäller bara att köpa, hålla ihop och ta den hjälp man kan få! =)
.
Så nu funderar jag på vad jag ska hitta på resten av kvällen nu när man sitter här helt själv!?
Är rätt trött känner jag då ögonen svider en del, men skulle gärna vilja se någon gammal bra film, men misstänker att jag somnar precis som vanligt.
Är lite hungrig och skulle gärna äta lite varma mackor eller liknande, men känner att klockan är lite mycket för det just nu, samt att svullnaden gör att jag åter igen har lite svårt för att äta....så vem vet, det kanske slutar med att jag får fixa en dietshake eller liknande! *hahaha*
Men det återstår att se!
Tror i alla fall att jag ska ta och avsluta här nu och se vad man kan hitta på! Ha det gött tills nästa gång! =)
CIAO


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback