Jätte trevlig förmiddag!


Nu är vi hemma, i precis lagom tid. Juliette kom bara några minuter efter oss! =)
Förmiddagen har varit jätte trevlig, vi tog ett stop på stan och köpte lite mellanmål till Emilia och en present till Sandra som precis fyllt år!
Emilia valde det mesta av det så jag hoppas det smakar! =)
Sen mötte vi Sandra på torget och tog bussen hem till henne för massor av prat, kaffe och en jätte trevlig stund!
Och så fick Emilia en förenad födelsedagspresent, en jätte fin klänning och ett diadem....i jeansblå färg. Ska bli kul att se den på sen. Och jag lovar att ta ett kort på henne när hon använder den och lägga ut på bloggen så du/ni får se henne och dem! =)
Så Sandra....Emilia tackar än en gång!
Och TACK vännen! Detta får vi göra om snart igen! =)
.
Nu sitter jag här och uppdaterar lite medan laxen står i ugnen! Jag är så hungrig att jag mår illa....så det ska bli riktigt gott med mat! *slurp*
Och när vi ätit ska vi antingen se lite film och mysa i soffan eller så blir det lite pyssel eller liknande....vi får se vad eftermiddagen har att erbjuda och framför allt vad barnen vill göra! =)
Men kort och gott så har dagen varit jätte bra och jag hoppas den fortsätter så! Emilia skötte sig tillräckligt bra på resan dit och hem, så jag har gett henne en hel del beröm för det! Så förhoppningsvis kanske det går lika bra när vi åker till Välsviken nästa gång!? =) *hoppas*
Nu ska jag koka upp vatten till couscousen för att sen invänta att laxen ska bli klar.
.
*Ha det gött allihopa*

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback