Redan kväll...igen =)


Den här dagen sprang iväg rätt fort den med måste jag säga.
Har en känsla av att det kommer bli tungt och konstigt när flickorna kommer hem när man är uppe så sent på kvällarna och sover så himla länge på morgonen....eller förmiddagen kanske passar bättre! =/
Det är redan kväll och det är jätte mörkt ute. Känns som om dagarna försvinner väldigt snabbt och det är nu bara en vecka kvar av ledigheten innan det är dags för att återgå till vardagen med skola, dagis och hjälpa barnen med läxor mm...
Ska bli lite skönt samtidigt som det har varit väldigt skönt med lov ett tag! =D
Och tyvärr har jag tagit mig lov jag med, trots att jag egentligen skulle ha behövt plugga till slutprovet. Men det värsta det blir av detta är att jag får plugga mer när skolorna börjar igen istället för bara en liten stund varje dag som jag tänkte från börja!
Men det kommer säkert gå bra det med! det måste det göra!!
Jag får nog helt enkelt plugga hela tiden lillan är på dagis och låsa in mig någon timme extra varje eftermiddag när älsklingen är hemma för lite mer plugga....ta tillvara på tiden tror jag det kallas!
Men efter de här lugna, avkopplande och sköna dagarna så tar jag gärna den smällen då jag verkligen behövde vila en del efter hösten som varit väldigt intensiv!
Nu sitter jag mest här och funderar på vad man ska fördriva tiden med resten av kvällen då jag känner mig både rastlös och lite uttråkad, men har tyvärr väldigt svårt för att komma på något jag och älsklingen kan göra då det väldigt, väldigt, väldigt ofta blir att vi kollar på film eller tv.
Nu har man ju ändå lite mer frihet med bara de stora barnen hemma, men istället kanske ekonomin inte tillåter lika mycket frihet....men sen är det ju faktiskt så att det finns en hel del att göra som inte kostar någonting som kan vara minst lika roligt!!!
Nu tror jag mest vi behöver komma på en sådan grej då det är lite enformigt att kolla på film eller sitta vid datorn! =P
Ni kanske har några roliga förslag??
Och då menar jag inga skamliga eller barnförbjudna, då vi faktiskt har barn hemma och VAKNA! *hihihi*
Men snälla...läser ni detta snart så kom jätte gärna med något roligt förslag åt oss...antingen på något vi kan göra själva eller något som kanske mina söner skulle uppskatta! *please*
Nu ska jag avsluta här och spela lite på datorn en liten stund, i alla fall tills älsklingen kommer upp från barnens rum då man kanske skulle kunna bolla lite ideér tillsammans!
Ha en underbar söndagskväll och sov gott sen när ni lägger er!
Kram på er!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback