Seg...


Ännu en halv dag har gått och det är inte många timmar kvar tills mörkret kommer så det kanske är på tiden att man gör något vettigt medan det fortfarande är lite ljust ute! =)
.
Gubben sitter och spelar tv-spel med David och om ca 15 min när de är klara ska vi åka och handla lite påfyllnad till kylen, den börjar eka lite tomt nu när all julmat är borta och nästan allt julgodis... =D
(Barnen kommer säkert äta upp det sista under dagen!)
Sen när vi har handlat blir det till att fixa lite mat och så självklart fixa med den här eviga disken som alltid kommer tillbaka. Idag kommer det serveras frasiga våfflor med sylt och grädde!! *mums*
Nu är det ju inte så långt kvar tills flickorna kommer hem så det vore gött att göra någonting en sväng....men det blir nog mest det gamla vanliga....ska se om vi kanske kan ta en tur ut till Bergvik köpcentrum imorgon för att leta efter ett par termobyxor till min älskling då han fick presentkort på stadium av sin mamma i julklapp....men det är lite svårt att få tag på sådana kläder nu då större delen av vintern har gått och det är lite urplockat i de flesta affärerna...speciellt då det varit/är rea nu med! Men jag håller en tumme och hoppas vi hittar något!
Nä...har inget roligt eller vettigt att skriva så tar och avslutar nu så får vi se vad denna vinterdag har att erbjuda mig och min underbara familj!
Ha det gött allihopa!
Kramizar!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback