Dagen snart slut!


Kunde inte blogga tidigare då det helt plötsligt blev kolsvart på himlen och ett jädra oväder bröt ut! Så det blixtrar, åskar och regnar som attans.
Men det är skönt, för det känns redan skönare och svalare i luften, dock fortfarande lite klibbigt, men bättre än tidigare!
Jag har gjort en hel del av det som var kvar, men har fortfarande lite kvar. Jag har i alla fall tagit fram det mesta som ska packas av mina och älsklingens saker. Jag har fixat iordning presenterna till fröknarna och jag har tagit emot Theodors cykel från hans pappa samt hjälpt älsklingen att välja låtar så vi har nu bränt en skiva till bilen så vi slipper vår "glappande" radio! *skönt*
Så det som återstår nu är att få alla barn att ta fram det sista inför imorgon, äta kvällsmat, duscha och göra sig iordning för natten så jag sen kan ta kvällen för att ta en skön dusch, välja kläder till imorgon, kolla väderrapporten samt kanske fixa något att äta. Jag börjar bli riktigt jävla hungrig nu!!!
Måste även leta upp väskan till min dator samt vårt trådlösa modem (eller vad fan det nu heter) så jag kan ta med min älskade laptop och kanske även hinner uppdatera er lite under helgen! *kul va*
Shit!!! Vad rädd jag blev! Juliette smäller upp dörren och gallskriker och tårarna sprutar! Det är en jätte, mega, stor spindel på hennes handduk....en riktigt!!!
Stackars min lilla tjej....hon är så rädd för dem (jag med) så jag lider lika mycket med henne varje gång hon "råkar" ut för dem!
Nä!
Ska hjälpa min älskling att få barnen klara och sen se om jag kan komma på något att äta innan magkatarren börjar bråka med mig....hör åskan återvända....så kanske lika bra att stänga ner detta igen! Hade nog lite bråttom med att öppna upp anslutningar och det igen! Det är ju kul med internet! =P
Ha en bra kväll!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback