Klockan tickar!


Och egentligen tycker jag inte att jag får någonting alls gjort! =(
Jag har tömt diskmaskinen, fått hem Zorro, hämtat Emilia på dagis, skrivit inköpslista, handlat, packat in varor, sms:at med Elle, pratat med barnen och sen fått fram kläder till alla barn samt att jag har haft ett långt samtal med en granne!
Kändes jätte mysko, men hon kom över och erbjöd oss fyra biljetter till inspelningen av Gladiator imorgon kväll! Tyvärr kan inte vi själva gå då vi åker till Göteborg, men det slutade med att hennes sambo (som ska dit med sina två yngsta) tar med David och Theodor då varken deras pappa eller extra mamma kunde åka dit pga jobb!
Så de är hyper glada!
Och jag kan villigt erkänna att jag är lite avis på dem, jag hade gärna sett detta. Alltid stor skillnad från att se något på tv för att sen se det live!
Men men...någon gång kanske det kommer en ny chans. Och vi kommer få en super trevlig kväll hos svärmor med räkor, vin, prat och talang! =)
Och pojkarna mina! Jga hoppas ni får riktigt roligt och att ni berättar ALLT för mig när vi ses på söndag!!!! *Love you*
Nä! Jag får nog lov att avsluta detta nu och ta itu med det sista. Jag måste fortfarande fixa de sista presenterna till fröknarna samt packa åt mig och älsklingen för att sen avsluta med en dusch. För efter dagens stress, fixande och rännande så är allt mina fötter förbannat smutsiga och jag känner mig klibbig över hela kroppen! *suck*
Skulle egentligen till grannarna på mat, då de bjöd in oss i morse, men älsklingen och jag kom fram till att det känns lite dumt då vi knappt känner dem och de har hela släkten och massa vänner där för att fira deras dotters student!
Det känns som om det är bättre att äta/fika med dem en annan gång! Så nu hoppas jag verkligen att de inte tar illa upp....det skulle kännas jätte tråkigt då vi faktiskt vill lära känna dem bättre och de är jätte trevliga!
Nä!
Jobba var det!
Ses sen!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback