1 dag kvar...


Söndag morgon och jag blev inte väckt före 7, fick sova en timme längre än jag hade räknat med! =D
Sen var det alldeles för soligt och ljust ute enligt Emilia...och då ska man inte sova! =P
Tyvärr känns detta som en halvdålig morgon då jag sovit jätte dåligt inatt och huvudet värker, ryggen och magen likaså! Jag hoppas att det inte håller i sig då vi snart ska göra oss iordning för att åka och titta på en lägenhet åt svärmor!
Men men....i värsta fall får jag bita ihop och hålla en tumme för att det går fort! =)
Så då vi ska vara där mellan 10-11 tiden är det nog snart dags att väcka älsklingen, vilket kanske inte vore en så dum ide ändå med tanke på att han går på en förmiddagsvecka på jobbet imorgon bitti...detta innebär att han lägger sig vid 21 ikväll för att sova då han måste gå upp vid 4 imorgon! Så sover han för länge nu kommer han ha svårt att somna ikväll!
Idag har vi alla fall inga andra planer, förutom att kolla på lägenheten, så antagligen kommer det bli en rätt lugn dag! Något litet kanske man kan hitta på men känns som om vi gjort en hel del med barnen den här veckan så de dör nog inte av en "vilodag" heller!
Nä...det här duger inte....Emilia sitter på vardagsrumsgolvet och tjatar öronen av mig då hon vill ha hjälp med ett pussel...så är nog lika bra jag går och hjälper henne innan hon blir arg eller liknande! *fniss*
Men ha en riktigt bra dag med er nu! Solen skiner lika underbart idag här i Karlstad så passa på att gå ut och njuta lite av den!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback