Allting fram flyttat...


Har fortfarande inte kommit iväg och handlat då vi var tvugna att ringa till VC för att boka en läkartid till lillan. Hennes hosta blir inget mindre alls och hon har nästan 39 i feber på alvedon.
Så nu har vi varit där i ca en timme och hon har virus i kroppen så ingen hjälp till vår lilla tjej! =(
Hon fick lite flytande Bricanyl utskrivet, men det kommer ju inte hjälpa emot hostan i sig utan mest mot det ansträngda. Så hon får fortsätta på Bricanyl, hostmedicin och alvedon och så får jjag hålla en tumme för att hon mår bättre snart igen! *min lilla tjej*
Så då det är rusningstrafik på mataffären vid den här tidpunkten får vi handla senare. Så detta innebär att alla mina planer blev fram flyttade rätt mycket och jag kommer antagligen inte komma i säng före 12 i natt. Känns lite trist, men det är bara att bita ihop och hoppas på det allra bästa!
Så nu får vi se vad jag kan hitta på....har rätt mycket sysslor kvar att göra samt en del inför morgondagens firande och storhandlingen och så får vi inte glömma att barnen säkert vill klämma in lite fredagsmys med....så jag kan ju säga att jag lätt önskar dygnet hade fler timmar just nu.
Och sömnen inatt är viktig om jag ska orka med morgondagens firande och allt som ska fixas!
Men som vanligt kommer allt lösa sig...det gör det alltid och jag hittar alltid ett sätt att klara av allting som jag måste hinna med! *konstigt*
Men men...ska avsluta och fortsätta med mitt så jag inte slösar mer tid i onödan! Ha en fortsatt bra dag!

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Kommentarer

Postat av: Johnnylovise

Fabulous site. Keep it up ,best regards and shalom to all of you

Postat av: Nina

Thanks! You're words made me really happy. I promise to do my best. =)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback