Fettisdagen!


God morgon på er allihopa!
Var jätte dålig med att blogga igår, men det kan bero på en evig huvudvärk som vägrar släppa taget, så jag var väldigt slö och större delen av dagen gick åt till att slappa och mest små plocka lite här hemma.
Sen tog älsklingen och jag en tidig kväll med kvällsmat och en film....vi såg då klart på "the fighter", då jag slocknade direkt här om kvällen, och han var snäll och stängde av den! Vilket kunde ha kvittat då jag tyckte filmen var rätt dålig. Lite små bra mellan varven, men de kunde ha gjort den kortare eller mer händelserik! Så det här var en film som INTE stannar hemma hos oss, och försvann därmed direkt efter att vi såg den!
Men men.....nu lämnar vi gårdagen och återgår till dagen!
Idag är det som sagt fettisdagen, vilket innebär att större delen av befolkningen kommer äta en semla, eller fler, under dagen! Och vi är ju så klart inget annorlunda! =P
Men först måste jag komma på hur jag ska göra då flickorna och Theodor inte äter mandelmassa, samtidigt som Emilia inte äter vaniljkräm (vilket jag brukar använda istället). Så i den här familjen är det 3/6 som äter en vanlig semla, 1/6 som äter den med vaniljkräm och ytterst, ytterst lite grädde, 1/6 som äter så länge det blir vaniljkräm istället, och så den sista som varken äter mandelmassa, vaniljkräm och knappt grädde!
Så vad ska jag hitta på då????
Jaja....kommer säkert på något! Ska i alla fall vila en stund för att se om min huvudvärk vill släppa nu när det är tyst här hemma igen, och sen ska jag försöka ta mig iväg och handla lite....det behövs om min familj ska kunna få några semlor idag!
Annars har jag inte mycket planerat....det blir en tur till tårtpinglan framåt kvällen för att inhanla lite till Juliettes födelsedag som infaller om ca 1,5 vecka, och sen blir det väl en sväng till underbaraste Elle ikväll då det åter är dags för vår tjejkväll! *underbart*
Nä...nu ska jag ta lite frukost, och sen skicka David till bussen för att försöka vila en timme! Ha det gött så hörs vi!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback