Finally!


Nu är kvällen här och familjen Skoog var precis här och hämtade sin fyrbenta familjemedlem och vi har en sötnos mindre här!
Det har varit både roligt och lätt att ha honom under dagen så detta gör vi gärna fler gånger när tillfälle ges! =)
Nu blev det även väldigt tyst här hemma då älsklingen läser godnatt saga för Emilia och sen ska hon sova. Och Juliette spelar spel på sitt rum med Colin, som ska sova över här inatt! Men när klockan är, absolut, senast 21.30 får de två lägga sig för att se en film eller sova....själv struntar jag i vilket bara de är tysta så mina stackars öron får vila efter en lång dag med massor av prat av flickorna och tjafs sinsemellan! *längtar*
Vad kvällen har att erbjuda vet jag inte ännu. Har i alla fall ringt faster Emma för att kolla hur pojkarna hade skött sig och snart ska jag ringa undebaraste Elle igen och kolla hur det blir imorgon kväll!
Har en känsla av att morgondagen blir totalt fullspäckad, men det kan vara kul det med! Alltid roligt att göra en massa, men sen lika kul när det är sovdags och kroppen får en chans till lite vila! =P
Nä...har inget mer att skriva just nu så ska ta en cigarett i min tystnad och lite cola, njuta av en tyst minut innan jag tar telefonen och ringer Elle! Hoppas ni alla haft en bra dag och att er kväll blir underbar! Kan hända att jag återkommer senare! =)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback