Fredagen är här.


God morgon på er allihopa!
Nu är fredagen här och snart är det helg! Fast för min del innebär helg vila och lite lugn och ro, så den här gången blir min helg väldigt kort och börjar på söndag förmiddag och slutar på söndag kväll! =P
Detta beror ju på att jag har massor att fixa med idag och sen fyller min älskade dotter år imorgon och det blir firande hela dagen och långt in på natten då hon ska ha pyjamasparty! =D
Vi får se hur mycket av dagens planer jag hinner med då lillsnuttan har sovit jätte dåligt inatt och haft en väldigt jobbig hosta. Och nu har hon feber så inget dagis idag!
Det blev en liten dos alvedon nnu på morgonen och sen får jag köpa ny hostmedicin senare, då jag gav det lilla vi hade kvar till Elle när hon hosta så förra veckan!
Så min lilla groda är sjuk och jag hoppas hon blir frisk snart. Lite skönt att hon är pigg i alla fall, trots feber och lite lite med sömn!
TACK Malin för att du tar med hennes kläder hem från dagis och TACK för att jag får låna er vagn idag! Jag uppskattar det jätte mycket och det underlättar min dag väldigt mycket!
Nä! Nu måste jag nog ta och plocka fram kläder till mig innan älsklingen kommer hem från jobbet och ska sova, sen blir det att få iväg David till bussen så han kommer i tid till skolan. Sen blir det att skicka iväg de andra, fixa frukost och göra oss iordning.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback